| SweetCheeks22 a întrebat:

Hey TPU.2 baieti de la mine din clasa au inceput sa se poarte urat cu mine de anul asta... Mi-au dat o porecla naspa...Ma striga asa si m-am saturat.NU le-am facut nimic.Cu restul baietilor si cu celelalte fete n-am nimic si nici ei n-au nimic cu mine.Ma barfesc cu altii si alte chestii aia doi. Ce sa le spun sau ce replici sa le dau ca sa -i las masca? Plzz dau funda si la toti vot!

Răspuns Câştigător
| KaRa23S a răspuns:

Uite eu le am cu injuraturile si cu din astea si niciunu cum tip eu dupa ei nu mi'au facut nimic. Poate mai vb prin mesaje kn mai ai nevoie. Gasestele si tu o porecla, parastei, ridica'i pe toti impotriva lor ( cea mai buna prietena a mea a reusit sa ridice toata clasa impotriva unui baiat). Si raspundele cum fac eu : ma'ta ( sa nu dau prea urate) si tot ce tine de asta daca primele variante nu merg, desi nu'ti recomand tie din astea.

5 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Nu le spune nimic, nu le da nicio replica. Pur si simplu nu-i mai baga in seama. Cand or sa vada ca nu iti pasa si ca ii ignori total, ca porecla si barfele lor nu au efect asupra ta, or sa se plictiseasca sa te mai sicaneze. Bafta!

| bibyyy143 a răspuns:

Pai nu trebuie sa le spui o replica ca sa nu se mai ia de tine pentru ca unor baieti le place sa se ia de fete si daca le vei spune ceva vor continua deci ignorai...cea mai buna arma impotriva acestor baieti este indiferenta. love struck sfatul meu nu-i baga in srama.
funda? te roog!

| natalyia a răspuns:

Cand te striga cu porecla aia zile si tu: ce vreti copi copaci sau aurolacilor. cand te jignesc le arati degetul mijlociu( scuzee scrisai cemi veni)

| Alina_6360 a răspuns:

Sfatul meu, nu-i baga in seama...Asta e cel mai important. Pt ca daca le arati ca te afecteaza ce spun ei, or sa faca asa mereu. In schimb, daca ii eviti, se plictisesc la un moment dat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa le zici nimic.pur si simplu nu ii baga de seama, nu e vina ta ca ei sunt rai.