1. te interesezi la scoala, sau intrebi pe cineva.
2.da, se vor preda cele noi. nu stiu, eu le'am predat pe cele vechi in ultima zi de scoala.
3.naspa...
4. am chef sa dorm.
E concret sau nu?
1. Luni, de dimineaţă între orele 9-11 e deschiderea. dacă vă mai ţine diriga e altceva
2. Cele vechi au fost returnate cînd s-a terminat clasa. Dar dacă voi nu lea-ţi predat bănuiesc că le predaţi acum . Şi tot luni se vor primi manualele pentru anul acesta.
3. Boring. În afară de faptul că îmi voi re-întîlni colegii şi prieteni. nimic interesant
4. Momentan bine. mîine mă voi simţi naşpa. că va începe şcoala . Baftă
Salut.
1.De obicei la scoala, deschiderea de inceput de an e la 9.
2.Nu cred ca se da cartile in prima zi de scoala.
3.Nu o sa facem nimic, presupun, poate doar la romana.
4.Destul de bine, mi-e dor de colegii.
1. Ar trebui ca ora deschiderii sa fie afisata pe usa la scoala sau pe site-ul scolii. Daca nu este, suna dirigintele sau invatatorul si intreba-l.
2.Din cate imi aduc aminte si din cate am inteles acum la liceu vom primi manualele a doua zi, impreuna cu orarul provizoriu.
3.Primele ore vor fi de acomodare, iar pe parcursul primei saptamani se vor da teste initiale care nu se vor trece in catalog.
4.Am putine emotii, avand in vedere ca maine va fi prima zi de liceu. Imi este teama de teste, pentru ca nu prea mai stiu mare lucru.Dar din cate am inteles se vor face ore de recapitulare la fiecare materie.
Mai multe detalii nu am... sper ca te-am ajutat!
anonim_4396 întreabă: