Am pus poneze sub panza de la scaune
am blocat wc si robinetele
i-am dat la un coleg suc cu sare si piper
am spart o minge si am bagat in ea niste pietre, am aruncat-o in drum si am rugat pe cineva sa neo suteze inapoi
urmarea banuiesc ca o stii (am primit cativa dumniezai sui injuraturi de neam)
si apropo uitate aici daca vrei sa vezi o farsa tare
http://www.youtube.com/watch?v=wspJmvBfRaA
bafta in continuare
Pai i-am spus celei mai bune prietene a mea ca fostul ei prieten m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si eu i-am sp ca DA si wow s-a speriat ingrozitor avand in vedere ca inca tine la el. si apoi i-am spus si si-a revenit
Le-am spus la olegi ca nu facem fizica.si ca se mute la uman in clasa. Ca facem cu ei ora. Si ne-am mutat...si a venit doamna de fizica in clasa la uman...ne-am dus inapoi in clasa si ne-a dat test . Am avut noroc ca nu comenteaza nimeni la mine (nimic nu am facut in test )
Inainte de ora de desen am intors toate bancile+ catedra cu susu in jos)...cand a vazut diriga sa crizat ca o nebuna,, dar a meritat))
Pai... La scoala: am scos varfurile de la marcarele profesorilor, ne'am ascuns toti in baie, am legat de un marcar o ata si cand profesorul a vrut sa scrie am tras de ata., am schimbat clasele. Cu prietenii si familia: i'am spus mamei ca sunt insarcinata, ca a fost chemata la scoala de catre director, prietenului i'am zis ca am pe altul...am facut multe