Transforma-te in detectiv, afla ce-i place, ce-o pasioneza, documenteaza-te si scapa de jena aia penibila de a-ti fi 'inghitit' limba! Succes!
Pai sunt fata te pot ajuta.
-Subiecte care ne place sa vorbim.
1. Poti afla ce file ii plac si sa o intrebi despre diferite filme[Sau o poti intreba despre titanic daca ii place daca l-a vazut eu stiu]...
2. Vorbeste despre ea spune-i ca azi e imbracata bine, ca iti place cum are parul facut (si alte minunatii despre ea)
3. Poti merge cu ea la un suc si sa o intrebi multe chesti ce fruct prefera(sau suc) ce fel de aroma ii place( ciocolata, vanilie sau mai adaugi tu).
4.Dac deschizi subiectul de filme o poti chema la un film daca stii un cinematograf pe unde locuiesti tu.
Cum sa afli daca te place?
Paii este foarte simplu este foarte important sa stii daca e cu cineva (daca nu stii afla) daca stii e perfect.
Daca e singuri poti ddeschide subiectul --> Tie cum iti place sa fie prietenul tau? cum preferi sa arate? [Vezi daca seamana cu tine] Si apoi o intrebi foasrte simplu Si scuze ca te intreb dar de mine iti place? ce parere ai despre mine? ai vrea sa fii cu mine? Si daca ea nu stie ca o placi ii poti zice daca esti curajos ca tu o placi si ai vrea sa fii cu ea ea ce parere are?
Sper ca te-am ajutat FUNDOI?♥