Fiecare din noi a trecut prin asta. Dar, tu trebuie sa iti aduni toate gandurile, faptele si sa le pui cap la cap. Nu trebuie sa dam importanta tuturor lucrurilor, altfel toti am fi stresati, nervosi si tristi!
Sper ca te-am ajutat!^__^
Da. Eu am inceput sa citesc o carte "Cum sa-ti intaresti increderea in tine" de Marie Haddou. A fost data la un ziar. Iti da acolo tot felul de exemple de situatii ale pacientilor ei in care te poti regasi. Iti explica si te incurajeaza sa adopti o atitudine pozitiva. Tot in cartea asta spune despre autosugestie, despre o propozitie pe care sa o spui de fiecare data cand iti amintesti:"Zi de zi, din toate punctele de vedere, ma simt din ce in ce mai bine."Fa ceea ce iti place si o sa te relaxezi. Succes!
Frate,cred ca am gasit metoda prin care sa-mi revin (am promis ca te anunt).
Deci chestia e sa iti faci un plan de "bataie".Si anume sa te gandesti ce ai vrea sa faci in viata si sa te gandesti si la metodele prin care sa reusesti ce ti-ai propus.
Si ca sa faci asta iti trebuie 2 lucruri: hotarare si incredere in tine.
Stiu cum e..eu m ajuns sa ma enervez de la orice asta cam faceam si inainete dar cum e nu stiu, parc mai diferit.Am chiar si un trac ingrozitor.Sunt la profil de teatru la scoala si imi era mereu frica sa nu fac ceva gresit si intr-o ora am inceput s plang de 2 ori pentru ca mi-a dat ceva de facu in fata tuturor, dar cu totii au facut asta. Ceea ce ma face sa ma simt mai bine este sa ma uit la Kilari^.^^.^e un anime..chiar daca esti baiat si probabil o sa ti se para stupid eu cred ca ti-ar prinde bine sa te uiti, este vorba despre o fata foarte draguta care trece prin situatii dificil si nu renunta niciodata.Can mi se intampla sa mai am trac ma gandesc sa dau tot ce pot ca si ea.Incearca si tu.Bafta^.^^.^
Nu esti singurul. Eu te sfatuiesc sa faci ceva interesant, nou. poti citi o carte, o sa te tina ocupat, plimba`te, priveste natura, asculta muzica, dar sa nu stai in casa toata ziua... Daca nu ai cu cine sa iesi afara. poti iesi singur, eu asta fac. ma simt bine cand ies sa ma plimb printre copaci si sa imi pun ordine in ganduri. Daca vrei sa ma discutam despre asta. imi poti lasa id`ul in pv. Fii fericit oricum>
Va multumesc tuturor o sa incerc tot ce mi-ati zis si sper sa reusesc sa scap din situatia asta.Mult noroc!