| Necunoscuta112 a întrebat:

A venit se vremea scolii.Cum va simtiti?

Răspuns Câştigător
| IleanaHappy123 a răspuns:

Nu spune "Incepe scoala...''
Spune''Peste 3 saptamani avem iar vacanta!''
Uite asa ma simt, asa gandesc. Avand in vedere ca in vacanta aia e ziua meaaaa!

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Am terminat scoala cu 30 de ani in urma.
Dar vreau sa iti zic ceva, era un moment placut pentru noi la acea vreme sa ne ducem la scoala!
Toti eram egali/nu exista diferente/nu ne laudam cu haine/cu telefoane etc.
Ne preocupa doar cartea si acele 10 minute de pauza sa zburdam.happy
O zi buna happy

| darrio2007 a răspuns:

Pe vremea mea abia asteptam sa ma gasesc cu colegii de scoala.Care e problema la tine?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu unul ma simt ca inainte, pentru ca am terminat cu scoala de anul trecut.
Dar pot sa iti spun ca vine vremea sesiunilor pentru mine crying(. Si ma simt foarte incordat si oarecum stresat happy.
Dar... o sa treaca si astea.
Tu bucurate de scoala ca e frumoasabig grin
Multa bafta.

| Necunoscuta112 explică:

Buna ziua doamna! Sa nu credeti ca nu invat sau ca ma laud cu telefoane haine si chestii de genu.Si pe mine ma bucura ca mi-am revazut colegii si iar am inceput la activitatile care le faceam dar totusi pentru fiecare copil daca nu a mai fost 3 saptamani la scoala dureaza putin pana se acomodeaza.As vrea sa fac o paranteza si sa va spun ca invat foarte bine si nu as vrea sa ma laud cu asta. Prin aceasta intrebare nu am spus ca nu imi place scoala dar vad ca cei care mi-au raspuns au pus problema ca nu imi place scoala.Si eu ma bucur de cele 10 minute care le primim unde avem timp sa ne jucam.Mai ales cand vine ora de sport.Acest mesaj este pentru toata lumea care a crezut ca ma deranjeaza faptul ca am inceput scoala.Ma bucur ca iar am inceput activitatile care le faceam la scoala. Legat de intrebare, ma refeream ca este putin mai greu sa te acomodezi din prima zi. Dupa 3 saptamani...Dv. ati generalizat problema spunand ca pe vremea dumneavoastră nu va laudati cu haine si telefoane ca si cum ar face toti elevii. Poate da poate nu dar eu nu fac parte din acestia.In scoala mea care este dintr-un satuc linistit nu avem voie cu telefoane si uniforma e obligatorie.O zi buna si sper ca nu am fost prea indrazneata cu mesajul.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Necunoscuta112):

Parca ma vad pe mine in generala XD