anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AAA situ cacchestia care urmeaza scriu e tare plictisitoare da no... deck vista mea e groaznica e plictisitoare e plans de certuri Si e groaznica. Totul a inceput candy maicamea a inceput Sa ma certe din ore ce si plictiseala e plate din cauza ca nu ones din casa da chestia e ca vresu Sa se intample cava neobisnuit Si iii schimbe vista (Si nu ma refer la un accident cu masina sau altele ).Tot tīmpul am cost fascinate de lucrurile stintifico fantastice say de puteri supra natural e cava tare dar mie pure Si simply nu mi se intampla nimic. voi ce credeti

4 răspunsuri:
| TipaInNegru a răspuns:

A Si scuze de greseli da am o prostie pe tableta ce imi modifica cuvintele

| AnotherOne02 a răspuns:

Nu am prea inteles.Dar tu vrei sa ti se intample ceva fantastic care sa-ti schimbe viata sau ceva de genul?
P.S:Care-i intrebarea?

| valia234 a răspuns:

Eu nu te inteleg, dar ultima parte cu puteri supernaturale am inteles-o. Si eu tot sunt obsedata de vampiri, sirene sau oamenu cu puteri supernaturale dar aceasta dupa mine cred ca poate fi adevarat si inca eu cred in extraterestri.

| TipaInNegru a răspuns:

Pai întrebarea e cum pot sa imi fac viata mai palpitanta adica dc nu mi se poate intampla ceva paranormal.