| Com3 a întrebat:

happy, Acum 7 luni m-am despartit de prietena mea, mai bine spus ea s-a despartit de mine, pentru ca cica, numai intram pe facebook, mess, skype, o ignoram, numai vorbeam cu ea, insa, era vara, nu aveam chef de pc, stateam cu prietenii afara, la strand, bere, etc!
Pana la urma i-am zis, ca merg 1 saptamana de acasa, am plecat, insa peste 3 zile am venit inapoi, si nu am intrat nici pe mess, nici pe facebook, ca nu aveam timp, si ea a, aflat ca sunt
acasa si a inceput sa spuna, ca am mintit-o, etc!
De atunci mie foarte dor de ea, acum 2 zile m-am gandit sa o
intreb, daca vrea sa ne impacam, sa ii las un mesaj pe
facebook, insa mi-e frica ca o sa zica nu!
Am observat la scoala ca atunci cand nu sunt atent la ea, se uita catre mine si zambeste!
Ce ar trebui sa fac, sa ii scriu acel mesaj pe facebook, sau sa o las in pace?, eu chiar o iubesc foarte mult! sad
Insa daca zice nu, m-as simti "devastat" =]]!
As vrea raspunsuri sincere, de la ce-i care au trecut prin asa ceva, dau funda! :*
PS: Acum 5 luni, m-a intrebat daca mai incercam odata, insa eu am spus sa mai asteptam, pentru ca nu stiam ce sa mai cred..., oare acum mai am vreo sansa, sa ne impacam?
Are sau nu rost, sa o intreb?, si daca da, si refuza ce as putea zice? laughing.

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Astazi de Valentine's Day o poti suna si sa o inviti undeva

| Radu284 a răspuns:

Ai ceva de pierdut daca ii spui ca iti pare rau pentru ce ai facut? E o vorba: Daca nu intrebi/ceri, raspunsul va fi tot timpul "nu!".

| Miranda27 a răspuns:

Spune-i ca iti pare rau si ca tu inca mai simti ceva pentru ea. Cu ocazia zilei de Valentine's day, cred ca ai putea sa incerci.winking Si apropo eu nu cred ca iti va spune nu.