| careestefazafrate a întrebat:

Hey TPU, acum am veceu de tip turcesc în baie ( din ala unde trebuie să stai în vine ), însă acum neamurile mele și prietenii râd de mine, dar eu le-am explicat că familia mea a luat aceste decizii din motive de igienă, deoarece sunt atâtea boli în lumea asta, cum aș putea să îi fac sa nu mai râdă de mine?

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Gata ti ai pus wc turcesc? Te ai miscat repede in 4 zile.

| Violleta2022 a răspuns:

Incerca sa nu mai comentezi cu nimeni, ce aveti voi in casa, in curte, la wc sau cum va descurcati ori ce au decis parintii tai.

| Holiday a răspuns:

N-ai cum sa-i faci sa nu mai rada. Au perfecta dreptate s-o faca.laughing

| Violleta2022 a răspuns:

WC-ul nu este problema, indiferent ca-i turcesc afara in curte, sau unul ceramic cu scaun in casa, ci IGIENA precara, aia de uitati sa va spalati pe maini cu apa si sapun, cand iesiti de la WC.

| Sistemulxxl a răspuns:

Sa le spui ca ti-ai schimbat wc-ul si sa nu-i mai primesti in casa ta.

| Miruna333 a răspuns:

Atat pot ei, sunt inchisi la minte, nu poti schimba mentalitatea lor

| dullcat a răspuns:

Ii ignori.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu trebuie să le dai explicații nimănui pentru deciziile personale, lasă-i să râdă, îi ignori și îți vezi de propria viață.

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu cred ca zic cu rautate, se amuza si ei. In loc sa te superi si sa le arati ca te-ai suparat, mai bine faci si tu misto pe seama asta. Autoironia de obicei inchide gura celorlalti in situatii de genul

| darrio2007 a răspuns:

L-ai si pus? Crezi ca acesta te scapa de bolile care crezi tu?

| andreeaeml1200 a răspuns:

V-ati asumat cand v-ati pus wc de ala in casa, ati stiut sigur cum vor reactiona rudele. De acum să speram ca nu vor da informatia asta si la alte persoane, sa nu râdă si altii.
Faza asta cu bolile este destul de ciudata, cât timp este îngrijit wc-ul, dezinfectat in fiecare zi, sau mai des, după fiecare persoana care își face nevoile, nu vad o problema de a-l înlocui, pe motivul că ăla turcesc este igienic, dar fiecare familie cu principiile lor.

| VoidEternal a răspuns:

Toaleta voastră e toaleta publica, sau cum? Mi se pare foarte bizară alegerea voastră. Oricum locuiești cu oamenii aia într-o casă. Cam greu să eviți transmiterea oricărei boli contagioase in interiorul unei gospodării, indiferent în ce poziție stai când îți faci treaba.