Sper sa nu te superi pe mine dar iti spun ca nu avem dreptul sa etichetam pe nimeni...nici dupa ce cunosti persoana nu poti sa spui despre ea ca este intr-un fel sau altul. Mai intai asteapta sa cunosti fetele si apoi vezi cum te intelegi cu ele. Daca nu te intelegi vorbeste cu parintii tai sa te mute. Succes
Nu ma supar. Nu spuneam nimic daca nu stiam sigur. Fata aceea..sta aproape de mine nu f.departe :-) imi povesteste fata la care o sa stau in gazda de nebunelile pe care le face mereu :3 si de...cum se comporta.
Nu conteaza ce iti spune unul sau altul draga mea. Conteaza ca noi nu trebuie sa judecam. Ai rabdare, vezi daca asa se comporta, si daca tu constati ca ea are un comportament gresit ii poti spune cu calm si fara sa o judeci. daca te asculta este bine, daca nu te asculta este rau pentru ea. Daca simti ca al sau comportament te influenteaza in rau sau nu te lasa sa inveti le spui parintilor sa te mute. Succes
Nu prea cred ca e bine, daca stai cu fata lor sigur o sa faca diferenta si la macare si la tot ...nu cred ca o sa va intelegeti! Treaba ta < eu doar mi-am dat cu parerea din cate am mai auzit!
Pay daca tu zici ca e bine acolo si ai cunoscut familia respectiva si pe fata lor nu trebuie sa o asculti pe cealalta fata care sta in gazda! Daca iti creeaza probleme poti sa vb cu familia aceea ca nu o mai suporti si ca o sa pleci... Daca esti de treaba nu te vor lasa sa pleci iar daca fata aceea e asa cum spui nu inteleg dc nu au gonit-o de mult! Incearca sa te ai bine cu fata lor!lucrurile se vor rezolva mai repede! In cazul in care nu te simti deloc in largul tau in acea casa poti pleca oricand sa iti cauti alta gazda! multt succes!
Eu zic ca sa mergi si daca nu iti va place si nu te vei acomoda sa pleci de acolo...