| RedBull69 a întrebat:

Acum cateva minute am avut un aciident pe TRECEREA DE PIETON Mam Asigurat Foarte Bine Si Vine Unu Cu O Masina Rosie In Acea Masina Era O Femeie Si Un Barbat

Barbatul Imi Face Semn Din Cealalta Banda Sa Trec Si Celalalt Nu A Vazut Si A Apasat Pe Acceleratie Si Am Avut Un Impact Incat Si Ghidonul Mi Sa Mutat De La Loc! Intrebarea Este:Ma Doare Foarte Tare Spatele Ca Am Cazut Pe Spate Si Putin Ma Ustura Palma In Rest nimic Imi Este Frica Sai Spun Mamei Ce Sa Intamplat!:C Mentionez Ca Barbatul Imediat Dupa Impact Sa Dat Jos Din Masina Si Ma Ajutat!

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu zici nimic cand iti vede masina tot va afla dai ragaz acum ca e mai bine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand daca erai pe bicicleta pe trecerea de pietoni aveai si tu partea ta de vina. Ceea ce ai facut tu este grav, asta era un caz in care trebuia chemata politia incat a fost un accident cu victime. Soferul trebuia sa stia asta, acum este pasibil de dosar penal pentru nedeclarea accidentului.

E foarte grav ce ai facut, si mai grav ca ascunzi asta.

| ErickEmil a răspuns (pentru suntserios):

E foarte grav ca a trecut pe trecerea de pietoni si un retardat a lovit-o cu masina? Tu ai inteles macar ce vrea fata asta sa zica?

| suntserios a răspuns (pentru ErickEmil):

Da e grav ca a fost un accident cu victime si nu a fost raportat la politie, ba mai mult e asscuns

| dryft3r a răspuns:

Nu-i spune. Dar daca durerea nu inceteaaza spune-i adevarul si du-te la medic

| RedBull69 explică:

Da Ma Nu Eu Lam Lovit Pe Pieton Si Pe Mine Mo Lovit Unu De Pe Bicicleta

| RedBull69 explică:

In Fine Am Rezolvat Cumva Am Mintito Pe Mama Ca Am Cazut De Pe Bicicleta Si Ma Dat Cu Cremabig grin

| RedBull69 explică:

Da s-a rezolvat acidentul acum 4 luni cred s-a lasat cu dosar penal si o amenda pentru ca nu sa raportat la politie accidentul