Prin faptul ca a zis,, asa se intampla cand unui mag ii este luat sufletul." vrea sa spuna ca asa se intampla cand dragostea adevarata i-a fost luata.,, vei deveni o tinta sigurqa a demonilor" nu se refera la demonii proprii zisi, ci la baietii afemeiati care "alearga din floare in floare".,, si el este unul dintre ei" se refera la faptul ca si iubitul tau e un afemeiat.,, Inainte sa moara un mag trebuie sa indeplineasca o dorinta" in cazul asta, mesajul e cam neclar. Poate insemna ori ca magul reprezinta speranta care moare o data cu vederea ta si a iubitului tau. Sau poate insemna ca el vrea sa te faca fericita pentru ultima data indeplindu-ti o dorinta. "magoty nator restyum" e in latina sau ceha, oricum o limba vechepe care o stiu foarte putin si inseamna "magul ramane anonim". S-ar putea sa fi gresit cu traducerea, insa daca am tradus corect, atunci vrea sa spuna ca iubirea ce ti-o poarta va ramane necunoscuta. Sper ca te-am ajutat.
Tu chiar n-ai inteles? Adica iesi cu amandoi si pe el il neglijezi? Cum crezi ca s-a simtit el vazand ca voi va giugiuliti? Destept baiat.S-a trezit la timp.Esti jalnica facand asta.Ori cu unul ori cu altul.Vei ramane si fara celalalt cat de curand daca o tii tot asa.
El era gelos pe tine ca l-ai sarutat pe iubitu tau deoarece el pe tine te iubeste si nu vrea sa cazi prada usor, si sa ai grija sa nu faca vreun gest necujetat