| Mihaela_Rucsandra_2001 a întrebat:

Acum cateva zile m-am cuplat cu un baiat. Dar mai este unul care ma place si ieri am iesit cu amandoi. Parea foarte suparat si statea mereu cu fata in jos iar eu cu iubitul meu ne sarutam in fata lui. A plecat mai devreme iar cand am ajuns acasa am gasit pe telefon un mesaj cam dubios de la el:,, Scuze pentru azi dar asa se intampla cand unui mag ii este luat sufletul. Nu incerca sa ma cauti sau sa ma contactezi, vei deveni o tinta sigura a demonilor. Nu ii spune nimic iubitului tau, si el este unul dintre ei. Inainte sa moara un mag trebuie sa indeplineasca o dorinta. Pune-ti in cap dorinta si apoi citeste asta: magoty nator restyum. Adio". Ma cam sperie... Poate cineva sa ma ajute sa inteleg ce inseamna (mai ales ultimele cuvinte)? Funda sad

Răspuns Câştigător
| Vanne a răspuns:

Prin faptul ca a zis,, asa se intampla cand unui mag ii este luat sufletul." vrea sa spuna ca asa se intampla cand dragostea adevarata i-a fost luata.,, vei deveni o tinta sigurqa a demonilor" nu se refera la demonii proprii zisi, ci la baietii afemeiati care "alearga din floare in floare".,, si el este unul dintre ei" se refera la faptul ca si iubitul tau e un afemeiat.,, Inainte sa moara un mag trebuie sa indeplineasca o dorinta" in cazul asta, mesajul e cam neclar. Poate insemna ori ca magul reprezinta speranta care moare o data cu vederea ta si a iubitului tau. Sau poate insemna ca el vrea sa te faca fericita pentru ultima data indeplindu-ti o dorinta. "magoty nator restyum" e in latina sau ceha, oricum o limba vechepe care o stiu foarte putin si inseamna "magul ramane anonim". S-ar putea sa fi gresit cu traducerea, insa daca am tradus corect, atunci vrea sa spuna ca iubirea ce ti-o poarta va ramane necunoscuta. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tu chiar n-ai inteles? Adica iesi cu amandoi si pe el il neglijezi? Cum crezi ca s-a simtit el vazand ca voi va giugiuliti? Destept baiat.S-a trezit la timp.Esti jalnica facand asta.Ori cu unul ori cu altul.Vei ramane si fara celalalt cat de curand daca o tii tot asa.

| zaratu a răspuns:

El era gelos pe tine ca l-ai sarutat pe iubitu tau deoarece el pe tine te iubeste si nu vrea sa cazi prada usor, si sa ai grija sa nu faca vreun gest necujetat