Sa-ti musti limba cand vei vrea sa spui ceva cuiva spus la nervi! Prin control si vointa poti sa iesi din aceasta stare si singura, daca nu vrei sa ceri un ajutor, sfat de la ai tai. Poti sa vorbesti cu mama ta, sa ii spui off-ul care te macina, te va intelege.
Esti in crestere, hormonii is devina care fac "ravagii" in corp... se mai intampla sa ai si nervozitate in saptamana cand trebuie sa-ti vina menstruatia.
Prin autocontrol poti devii mai buna cu cei din jurul tau!
Puteti apela la kanal D cu psiholoaga aia care stie sa va puna pe fiecare la locul vostru.
Aceasta stare comportamentala este generata de incertitudinea pe care o ai asupra lucrurilor care se intampla in jurul tau. In aceasta situatie, cel mai bine este sa gandesti putin mai pozitiv, sa lasi lucrurile sa vina de la sine si totul va fi bine. Fii putin mai linistita. Sper ca am putut sa te ajut.
"Acum sunt la varsta maturitatii", numai "matur" nu poti numii un comportament asa tampit. serios. " Nu imi place schimbarea asta", atunci controleaza-te, sa stii ca tu esti responsabila pentru iesirile tale, nu atcineva sau altceva, deci incearca singura sa te stapanesti. maturizeza-te, daca tot esti la acea varsta.
Omoara-te tu! Daca nu esti in stare sa ajuti, macar nu iti arata golurile din cap!
Fato, tu practic vi aici sa-ti exprimi frustrarile.
La 12-13 ani care-i ai, eu as zice sa nu mai comentezi atata, uita-te la desene, fa altceva.
Nu ma face sa-ti iau toti mortii. Nu-mi pierd vremea cu copii de gradinita.
Capis?
Si crezi ca ma ajuti? Era obligatoriu sa raspunzi la aceasta intrebare daca '' nu iti pierzi vremea cu copii de gradinita ''? Puteai foarte simplu sa ignori intrebarea, daca stiai sigur ca nu poti sa ma ajuti cu un raspuns normal. Ar fi bine sa stii sa iti controlezi tu emotiile si cuvintele. Mi se pare ca deja tu devii cea care are nevoie de ajutor!
Trasneasca-n tine, esti copil paleta?
Prezenta ta e inutila, da-ti Logout ca-mi faci nervi.
Chiar de dragul tau nu o sa fac acest lucru!
Te las sa ma suporti atata timp cat sunt si eu pe TPU)
Sfat : Nu te mai agita, ca-ti pusca vena.
Wow! Nu stiam ca poti da sfaturi. Dar sfatul tau precedent la intrebarea ta mi-a fost inutil, asa ca nu prea mai am incredere in sfaturile tale)
Meh, si ala era un sfat, de ce nu te omori?
Ai face un bine omenirii.
Ma rog, esti amuzanta. Ciuss. :*
Lolkkk întreabă: