Hey, ce daca toate prietenele au iubit
La varsta ta inca ma jucam cu papusi si iubit am vazut mult mai tarziu( app nu sunt chiar asa batrana am 19 ani)
Ideea ii urmatoarea:lasa dragoaste pentru mai tarziu, o sa ai timp de ea toata viata, tu traiestiti copilaria, fa nebunii si nazbatii...(esti inca copil)
Nu ii nimic in neregula cu tine, as spune mai bine ca prietenele tale au ceva probleme...sunteti inca mici
Sfatul meu :mai asteapta:* sa vina baiatu potrivit, sa ai varsta potrivita, sa te indragosteti, sa traiesti cu foc primul sarut...nu doar asa relatii scurte, doar de dragu de a avea prieten(findca ai sa pierzi multe mai incolo din cauza asta).
Cred ca te-am inebunit ai grija de tine, si sper din suflet sa-mi asculti sfatul
Alea o sa ajunga parasute de meserie pana o sa fie majore.De ce sa vrei sa fi la fel cand poti fi diferita? N-au decat sa stea cu jumatate din scoala daca atat de duce capusorul lor ala pervers
Nu este o lege scrisa in care spune ca o persoana la 12 ani trebuie sa aiba iubit, fiecare are atunci cand vrea sa aiba
E foarte normal si indicat, pentru ca la 12 ani, nu stii sa discerni, nu stii cat timp sa acorzi prieteniei si cat invataturii.
E foarte grav.Eu la 9 ani eram la un pas de casatorie cu o tipa sexy de 8.Dar...asta e, nu a fost sa fie
. nu e normal sa ai prten de la varsta asta mai ai de copilarit... zi mersi ca esti libera poti s afaci nebuniii si alea pentru daca o sa ai prtn no sa te lase sa faci aia sau o sa fie gelos o sa va certati.credeama am treq prin asta!
Si eu am 12 ani si nici eu n-am iubit si nu-i mare scofala ca nai deci nu e o problema asa de mare ca nu ai iubit