| Ode a întrebat:

ajutor!sad Imi place de un baiat si i'am spus'o dar el acum nu mai stie ca il plac. Dar mereu cand trec pe langa el se uita la mine sau cand ma pun pe o banca langa el iar el e cu prietena nu i se mai misca ochii de la mine.sad ce sa fac ca sa ma placa si el mai mult?

Răspuns Câştigător
| IonelaNela97 a răspuns:

Buna,pai el a retinut ce i-ai spus dar din cate am inteles el se afla deja intr-o relatie,nustie ce sa faca,sigur te place,deoarece se uita la tine,dar mai simte ceva si pentru cealalta, e nesigur pe el si nu stie ce sa aleaga happyIl poti intreba iar, sau sa astepti sa faca primul pas.

3 răspunsuri:
| Ode explică:

Va multumesc mult.:*

| katalyn940 a răspuns:

Intreaba-l pe mess daca te place daca da inseamna ca ai o bila alba... daca nu asta e. Chestia e urmatoarea:daca el ar mai vrea sa fie cu prietena actuala iti dai seama ca nu v-a renunta la ea. Daca nu intreaba-l o data :tu o iubesti cu adevarat pe fata asta? daca zice nu zii asa:nu...snt cu ea dn mila (etc) si pe urma u zici:eu te iubesc si vreau sa fiu cu tine. incearca- eu am facut asa si mi-a iesit

| j01nT a răspuns:

Odessa.tu nu trebuie sa faci nimic ca un baiat sa te placa. daca spui ca nu-si deslipeste ochii de pe tine inseamna ca si el te place, de asta`i un semn bun.e naspa ca el are prietena.hmmmmm.incearca sa intrii in vb cu el,intereseaza-te ce filme ii plac,si surprinde-l, invita-l la un film, de preferat de dragoste. sper ca o sa te ajute sfatul meu.kiss:*:*