Buna,pai el a retinut ce i-ai spus dar din cate am inteles el se afla deja intr-o relatie,nustie ce sa faca,sigur te place,deoarece se uita la tine,dar mai simte ceva si pentru cealalta, e nesigur pe el si nu stie ce sa aleaga Il poti intreba iar, sau sa astepti sa faca primul pas.
Intreaba-l pe mess daca te place daca da inseamna ca ai o bila alba... daca nu asta e. Chestia e urmatoarea:daca el ar mai vrea sa fie cu prietena actuala iti dai seama ca nu v-a renunta la ea. Daca nu intreaba-l o data :tu o iubesti cu adevarat pe fata asta? daca zice nu zii asa:nu...snt cu ea dn mila (etc) si pe urma u zici:eu te iubesc si vreau sa fiu cu tine. incearca- eu am facut asa si mi-a iesit
Odessa.tu nu trebuie sa faci nimic ca un baiat sa te placa. daca spui ca nu-si deslipeste ochii de pe tine inseamna ca si el te place, de asta`i un semn bun.e naspa ca el are prietena.hmmmmm.incearca sa intrii in vb cu el,intereseaza-te ce filme ii plac,si surprinde-l, invita-l la un film, de preferat de dragoste. sper ca o sa te ajute sfatul meu.kiss:*:*