| DennySa660 a întrebat:

Hey TPU,am 1, 52m inaltime si 46kg, ce credeti e bine? Eu nu stiu ce sa zic vreau sa mai slabesc ca am burtica...

Răspuns Câştigător
| CarlaElena a răspuns:

La înălţimea ta, greutatea ideală ar fi 42 de kg. Dacă te simţi bine în pielea ta, nu-i nevoie să slabeşti pentru ca nu te poţi considera grasă. Dacă vrei să dai jos burtica, cu o alimentaţie sănatoasa şi puţin sport se va rezolva totul. Succes!

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru CarlaElena):

Termina cu porcaria cu regula de 10. Aberezi

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe bune? Patru kilograme pe care le ai în plus, le poți corecta foarte ușor din alimentație, multă mișcare fizică pentru arderea energiei calorice.
Pa, pa.

| thegatekeeper a răspuns:

Ai o greutate normala, insa mai poti slabi 4 kg, daca doresti. Oricum, nu ar trebui sa-ti faci griji, daca iti mentii greutatea actuala.

| mona a răspuns:

Teoretic nu ar fi asa mare problema, ai doar 4 kg in plus si poti scapa foarte usor de ele prin sport si o alimentatie sanatoasa bazata mai mult pe fructe

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Am spus-o si o so mai spun, pentru ca vad ca ideea aia aberanta o prostit multe fete.NU EXISTA REGULA DE 10.Nu asculta ce aberatii vorbesc aia mai jos si ce prostii iti trec tie prin cap, pentru ca ambele sunt doar atat... ABERATII.DE unde naiba sa mai slabesti fata? Am avut colega de 1.50 si tot timpu la 55 kg si nu avea pic de burtica.Tu lejer ar trebui sa ai 52-55 kg.

Asa numita regula de 10 e o abertie, si din cate vad si am mai vazut pe aici pe site a dobitocit multe fete.Eu am 1.92 si niciodata n-am avut sub 95-100 kg fara sa am pic de burta la fel si colegii mei de scoala care la 1.75 aveau 85 kg.E O ABERATIE SA CREZI SI SA TE GHIDEZI DUPA ASA NUMITA "REGULA".

Asculta-ma ce-ti spun eu.Trebuie sa iei in greutate NICI NU POATE INTRA IN DISCUTIE SA SLABESTI.

Toate anorexicele ar da orige sa ia in greutate si sa ajunga la greutatea normala,dar mintea ta si a multor altor fete e impuiata de imaginea idioata a caselor de moda in legatura cu care e forma ideala, dar asculta-ma pe mine, pe doctori si toti oamenii normali, AIA E DEPARTE DE IDEAL SI DE GREUTATEA NORMALA. Sfatul meu, pune cel putin 8-9 kg pe tine, daca vrei sa fi normala, daca nu, imi pare rau, ca o sa ingrosi randurile celor cu anorexiewinking

| CarlaElena a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Mai bine du-te si mănâncă o shaorma şi scuteşte-ne. Daca vrem să avem greutatea ideala, şi implicit, o viaţă sănătoasă, care-i problema?

Nu-i nici o problema, problema e ca va ghidati dupa CRETINITATEA ASTA de ASA ZISA REGULA.46 KG au copii de 12-13 ani nu de la 15 in sus straight face Sunteti obsedate de slabit tot timpul, niciodata nu e de ajuns, pentru ca nave-ti minte si trebuiti trezite la realitate, altfel o sa ajungeti sa va plangeti de mila ca sunteti anorexice si corpul se mananca singur pe dinauntru si nu mai poti lua in greutate nici sa vrei.Fa-ne o placere si nu te baga in seama, pentru ca nimeni nu-i interesat de parerea ta aiurea.

| CarlaElena a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Pun pariu ca sunt mai interesati de a mea, decat de a ta din moment ce am raspunsul castigator. Ceea ce spui nu are nici o logica. Regula asta se refera legatura dintre inaltime si greutate. Daca o fata de 17 ani are 1, 50, ca na, nu a crescut. Cat ai vrea sa aiba greutatea? 60 de kilograme? Pentru ca e inaintata in varsta? Nu vezi ca aberezi?

N-am chef de explicatii, reciteste din nou si daca nu prinzi ideea, problema e la tinewinking

P.S. E castigator a tau doar pentru ca i-ai zis ce o vrut sa auda, si nu realitatea spusa de mine...

| KristalPop a răspuns:

E bine.

| HaLoGeNNN a răspuns:

Pai e bine cate kg ai.

| Georgy98 a răspuns:

Anu` trecut era 60-90-60!:*:*:*eu te iubesc si asaaa:*:*

| rianarebeka a răspuns:

La 1,52m ar trebui sa ai 42kg! Nu trebuie sa te ingrijorezi! STAI CALMA!

| qtrdislike a răspuns:

Pai,paine de graham, fara uleiuri, putina miscare, si asta e! ( zic paine de graham, avand in vedere faptul ca painea normala ingrasa mai mult! nici nu poti sa mananci fara paine )