Scumpo e prea devreme pentru asa ceva,el este mai mare ca tine,este clar ca vrea doar sex,dupa aia te va lasa balta,nu te distruge pentru un baiat,ai timp destul, traieste-ti viata de copil, daca faci acest pas gresit iti va distruge intreaga viata.pop:*
Ai doar 12 ani! Si el 15! de cat timp esti cu el? Crezi ca v-a mai sta cu tine dupa ce va f***ti? Nu draga mea, baietii sunt asa rai...Eu zic sa nu o faci cu el
Pff eu zic sa mai astepti cativa ani si el daca chiar te iubeste ar astepta tu iti dai seama ca daca faceti sex acum el dupa o sa se apuca sa povestesca dupa ce o sa va certati si nu e bine de la varsta asta sa iti incepi viata sexuala
Te tentează, auzi acolo. Ce iubire e aia, la 12 ani? Ia stai pe curul tău şi lasă puIa in pace.
Nu sunt riscuri, da e prea devreme. Din cate stiu eu, pe fete nu le doare, simt o placere. Dar esti prea tanara, si o sa-ti ramana semne, daca o sa vada parintii tai o sa te pedepseasca sigur. Daca nu-si baga el prezervativ poti sa ramai insarcinata.
Nu cred ca e bine sa faci asa ceva la varsta asta.O data cu pierderea virginitatii vin si multe alte obligatiuni ca ginecolog si asa mai departe.Ar putea exista o multime de riscuri,sau sa te imbolnavesti sau daca ai menstruatie, ceva mai rau, desi nu cred.Nu cadea prada tentatiei si mai bine traieste-ti adolescenta si nu ai varsta potrivita pentru a avea relatii sexuale.iar prietenul tau nu ar trebui sa iti propuna asa ceva. Puteti sa va apropiati un pic mai mult dar sa ii impui limita! Esti mai presus decat orice si nu te poti expune riscului! Mi se pare o nebunie si daca te lasi prada tentaiei...e belea...nu cred ca puteti sa faceti asa ceva si nici nu ar trebui.din alt punct de vedere, nu te supara dar inca sunteti niste copii care trec in perioada adolescentei si asa ceva sigur te marcheaza! Ai grija si te rog poimaine sa imi scrii pesaj pe TPU si sa imi spui ce ati facut. daca vrei
Alo draga revino cu picioarele pe pamant! Ce e cu copii din ziua de azi! Gandeste-te la riscuri.Acm toti adolescentii se cred rebeli,chiar si eu, dar cand vine vorba de ceva asa serios, nu te mai gandesti la nimic.Care dilema daca deja toata lumea te indeamna sa nu faci asa prostie.Deja e treaba ta, dar consecintele tot tu le vei suporta.sau poate el se foloseste de tine? baietii de azi sunt rai...
Nu este o rusine sa fii virgina. Dumnezeule! Si mai ales la 12 ani . Daca iei pilule, trebuie sa te tii de ele, pentru ca daca le intrerupi fie si o zi, la a 2lea contact sexual, ai incurcat-o. Plus de asta. se produc diferite schimbari hormonale si trebuiesc recomandate de medic, in cel mai bun caz. Si pe deasupra, te mai gandesti sa-i faci si sex oral . Fetica draga, nu iti zic cu rautate, dar daca ai de gand sa iti distrugi viitorul nu ai decat sa o faci :*. Nu o sa ai decat de suferit. Nu e vorba de durerea in sine. ci de cat o sa iti dai cu pumnii in cap cand oi mai creste si te-oi trezi la realitate. Durerea si scurgerile de sange in timpul primei penetrari difera de la o persoana la alta :*. Dar la 12 ani, NU ESTE INDICAT! daca te mananca. e fix problema ta. Dar o sa ajungi la vorbele noastre .
In prmul rand gadestete ca ai inca 12 ani.Si daca TPU` iti cere asta inseamna ca nu te merita si asa urmareset.ar trebuie sa il refuzi.Stiu ca tentatia este mare, dar nu trebuie sa cedezi.E usor sa spui ca vrei sa faci, sa sa o faci.dar gandeste-te la riscuri.Si daca e sa o faci eu cred ca ar trebui sa folositi protectie[prezervatv].Si pilulele nu sunt bune iti intarzie menstruatia si exista riscuri.Ai grija de tine.pup:*.
La 12 ani tu vrei sa ti-o tragi cu ala? Bai frate, dar ati ajuns in ultimul hal! Btw, sexul nu se programeaza draga, vine de la sine, cand te apuca. Si ce daca ti-a venit menstruatia si esti dezvoltata? ''Sunt si eu curioasa si ma tenteaza''. Vad ca te mananca tare in c*r! Au, de-as fi mama ta, te-as pune sa stai o luna in treaca in genunchi pe boabe de porumb si ti-as da sa mananci bataie pe paine!
Sweetchocolate ce sati zic ai de abia 12 ani totusi exista riscuri poate sa te lase gravida daca nu are prezevativ si cand esti virgina si o faci pentru prima oara iti sangereaza sti u ce
Nu crezi ca prietenul tau e cam mare? de ce tot tanjiti dupa prieteni mai mari? acestia fiind mai mari pot mai usor sa va... si eu am tot 15 ani si nu mi se pare normal sa faceti sex la varsta asta.
12 ani? si el 15? doamne.
Fii atenta.eu sunt baiat si nu voi spune prostii!
La baieti pe la 15 ani incep hormonii sa...marog intelegi si el acum te-a gasit pe tine sa te f**a. nu te afecteaza cu nimic te va durea doar atunci la dezvirignare ...va curge putin sange dar eu spun sa nu o faci cu el! e posibil dupa ce o faceti sa te paraseasca sa nu te bage in seama pur si simplu sa te ignore.
Doamne fereste. fetita tu n`ai ce face? nu conteaza ca arati tu de 14 ani. conteaza ca ai 12 si e o varsta mult prea mica si pentru iubit dar pentru sex. Daca baiatu` ti-a spus asta inseamna ca profita de tine... Faci ce vrei, insa eu zic ca esti mult prea mica. Funda?
croissant întreabă: