| ella_3860 a întrebat:

Hey TPU.happyam 13 ani si am inaltimea 1, 63 si 47-48 kg.eu as vrea sa mai slabesc. dar unii imi spun ca sunt slaba si nu ar trebui.deci ce sa fac? fundabig grin

Răspuns Câştigător
| emega a răspuns:

Eu am 14 ani. Am avut și eu problema asta foarte mult. Nu pot să spun că sunt vindecată pe dea-ntregul, dar sunt ceva mai ok. Eu am 1, 59 și 56 de kilograme. Vreau să îți spun că nu arăt rău deloc, unii îmi spun că nu arăt de atât, alții că arăt și că sunt foarte bine. Eu m-am cam împăcat cu greutatea mea, deși mai vreau să dau joc. Pentru persoanele cu înălțimea în jur de 1, 60 greutatea normală este între 45-60 de kilograme. Ești mai mult decât perfectă, și, având în vedere vârsta ta nici nu se pune problema să slăbești. Ești în creștere, ca și mine. Și gândește-te, nu ai cum să rămâi așa toată viața. Asta este doar o perioadă în care ne. transformăm. Cum ziceam, ia-ți gândul de la slăbit. Dar asta nu înseamnă că nu poți alerga, că nu poți da ture de teren sau merge la sală. Poți să adopți un regim sănătos de viață și gata! happy
Multă baftă și ai încredere în tine, pentru că asta este tot ce contează, contează ce ai în cap, nu cum arăți! happy

6 răspunsuri:
| madalina19e a răspuns:

Greutatea normala la inaltimea de 1, 63 este 53 de kg. daca u ai sub aceasta greutate de ce vrei sa mai slabesti? Ar trebui sa renunti la ideea asta!

| fLrYdzstr a răspuns:

Fa si tu gimnastica dimineata daca nu te simti bine cum te vezi in oglinda. dar poate altii te vad okwinking

| lavi_3436 a răspuns:

Hmmmmmmmm...ce vrei sa faci? ai un rapor bun intre greutate si inaltime. nu slbi doar de fizze fiindca nu are SENS!

| VadTot a răspuns:

Hei alo Cred ca ti ar trebui un psiholog cum adica vrei sa mai slaesti la dimensiunile care le ai spus.Grasa erai daca aveai 70 80 dar nici macar nu ai 50 Cum poti spune ca esti prea grasa, Deci stai cuminte in banaca ta ca esti prea bine pentru varsta ta.S au vrei sa ai doar piele si os pe tine?

| LorenaTaivan a răspuns:

Pai dupa cum vezi toata lumea spune ca esti foarte bine, insa daca tie nu iti place fa sport, sari coarda, mergi la alergat, nu manca dupa ora7. chestii de genu ca sa te simti bine in pielea ta ca asta este cel mai important. ai grija totusi sa nu devii anemica:*

Răspuns utilizator avertizat