| Roby669 a întrebat:

Am 13 ani si de curand au inceput sa-mi iasa cosuri mari, sub piele, ca niste galme si nu se pot stoarce sad. De vreo 1 saptamana am aceasta problema. Cu ce sa ma dau? Acum folosesc o crema cu vitamina A+E de la rombalsam dar contra lor nu prea are efect.

Răspuns Câştigător
| Girlikeaboss a răspuns:

Cu sapun de la Himalaya Herbals sau cu Asocilin o crema pentru uz veterinar dar care face minuni pentru arsuri si cosuri.
Sau poti incerca Dry Cooker doar stii "muta muntii din loc " laughing) in cazul tau cosurile happy Fundoi? happy

2 răspunsuri:
| buburuza2007 a răspuns:

Cel mai bine te duci la un dermatolog, infectiile cutanate si eruptiile nu sunt de gluma, spune-i mamei tale sa te duca la un dermatolog

| soraGrime a răspuns:

Nu e chiar atat de grav- nu te speria. Si eu mai am cateodata cosuri ca acestea si sincer nu fac nimic. Urmez acelasi ritual ca de obicei(demachiere, exfoliere, hidratare) si astept sa se rezolve de la sine(cam in maxim o saptamana dispare). Nu prea cred eu in alifii-minune sau alte treburi in cazul acestor cosuri, pentru ca ele sunt sub piele, iar cremele nu cred ca actioneaza la nivelul la care aceste cosuri sunt "ingropate".