Nu are cine să mă fure sau să ma violeze Și nu o judec sau ceva, dar dacă eu întârzii și 5 minute mă pedepsesc 2-3 zile și mă tot amenință că îmi iau telefonul. N-am voie să fac mai nimic că mă ceartă ei sau mă pedepsesc :/ Bn, sunt mică, pot sa se intâmple multe lucruri seara afară, bla bla, gata nu mai zic. Da măcar să nu se mai ia de mine din orice, efectiv nu mai suport
Iau o notă mai mică de 9, îmi iau telefonul și mă ceartă
Văd că vorbesc cu un baiat, îmi iau telefonul și nu mă mai lasa sa ies afara câteva zile
In timpul scolii daca stăteam mai mult de 23:30 trează și mă vedeau mă pedepseau iar
Tare mișto, nu? Efectiv, m-au pedepsit anul ăsta de atâtea ori fără motiv (bine, uneori au avut motiv, si aici n-am ce sa zic ca uneori o meritam.) și au si dat de vreo 3 ori în mine (si chiar prefer sa imi ia telefonul sau sa ma pedepseasca decât asta, aș sta în casa și un an întreg în loc sa dea ). dar sunt parinți buni, nu? mi-e tare greu sa cred ca fac asta că ma iubesc. daca chiar m-ar iubi m-ar lasa și pe mine in pace uneori. chiar m-am saturat sa le zic mereu ce fac și unde sunt. da, bine, încercă sa ma protejeze, dar uneori sunt prea protectivi serios acum.
patrizia696 întreabă: