| sweetchocolate a întrebat:

Am 13 ani si mi-au crescut sanii, adica nu sunt mari, sunt ok pentru varsta mea, dar nu ma mai dor! Cand aveam vreo 11 ani ma dureau tare, si acum am unele fete in clasa care spun ca le mai dor, dar pe mine nu ma dor deloc, si nu vreau sa raman asa. Oare s-au oprit din crestere?

3 răspunsuri:
| Lilia2621 a răspuns:

Hei nu iti fa griji, nu toate fetele au dureri de sani, si daca nu te mai dor asta nu inseamna ca nu iti vor creste. Eu tot la 12-13 ani aveam dureri mari de sini, nici nu puteam a le ating, dar asta a durat un an sau doi, nu tin minte exact, si de atunci slava Domnului mi-au crescut mult (adica nu exagerat, asa cum trebuie). Si in plus acum jumatate de an nu aveau o forma draguta, dar de atunci au mai crescut un pic, si s-au facut si mai frumoase big grinbig grin... apropo eu am 16 ani acum, si nu iti fa griji ca corpul se dezvolta pana la 20-25 de ani, iar pieptul poate creste si pana la 18 ani. big grinbig grinhappyhappy succes. pa pa

| adormuzika a răspuns:

Nu nu stau oprit din crestere,, eu am 14 imd 15happy si pana aucm nu m-au durut de loc,doar inainte de mai veni ciclul menstrual,atuncea te dor si ii simpti mai tari, dar nu e normal sa te doara continu, sanii se vor opri din crestere in jur de 20 de ani, Stai linistita:*

| Skulls a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrijorezi din aceasta cauza, posibil sa te fi dezvoltat mai repede decat celalalte fete, dar iti vor mai crese in cativa ani la marimea perfecta
fundita?