| Paul321 a întrebat:

Am 14 ani, 55kg si 160 cm cum as putea slabi? Fac sport is nebun dupa el nu fumez si tot ma ingras... Mananc mai mult seara cum vin de la scoala... ca in rest nu prea mananc? Ce sfaturi imi puteti da?

Răspuns Câştigător
| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

Păi asta-i chestia. Mănânci mult seara, iar seara toată lumea ştie că se pun mai repede kg!
Şi eu aveam chestia asta pe la 10 ani când intram dimineaţa şi nu aveam timp să mănânc.Dar acum fac aşa:
Dimineaţa mănânc obligatoriu când sunt la şcoală îmi iau un sandwich ceva şi seara nu prea mai am poftă de mâncare.happy
Încearcă şi tu poate iese ceva. A şi seara înainte să te bagi în pat fă nişte abdomene.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mananca mult dimineata apoi in mese cu cantitati putine si dese: 2h ore si jumatate chiar 3 h. Evita sa mananci carnuri, fructe, paine si paste fainoase seara. Mananca multe legume, iaurturi si lapte acru, sana, etc. Oricum 5 Kg sub inaltimea peste 1 metru nu este rau. Nu esti gras.

| darrio2007 a răspuns:

Chiar mancatul seara este cauza ingrasarii.Incearca sa fie pranzul masa principala.Prin cantitate si calitatea mancarii.Seara mananca ceva usor.

| Luchius a răspuns:

In primul rand fumatul slabeste nu ingrasalaughing.In al doilea rand, mancatu seara nu e deloc recomandat pentru slabit.Nu mai manca dupa ora 7-8, mananca putin si des in loc de mult si deodata.

| Twiiix a răspuns:

Nu cred ca la 14 ani ar trebui sa slabesti. 55 kg e suficient si e bine. Cei cu 60+ar trebui sa slabeasca...Tu esti destul de slab. Mai asteapta vreun an si incearca sa slabesti.