Eşti o fire emotivă iar asta se va îndrepta foarte greu. Ai nevoie de curaj, susţinere şi de ambiţie. Trebuie să îţi controlezi emoţiile în orice situaţie te-ai afla.
Si mie mi se intampla exact acelasi lucru,,, ....eu incerc sa ma calmez si sa numar descrescator de la 10 la 1...
Si eu am aceeasi "problema" ca tine. La ora de psihologie am facut un test in care am aflat de ce am aceste reactii (sa le spun) - sunt exagerat de emotiva (era un test si pe internet parca... daca obtineai 15 puncte era bine, eu am obtinut 31 ). Cred ca aici intervine si orgoliul... Lasand asta la o parte -Eu am un jurnal. in el ma descopar singura si ma "descarc". si de asemenea ma ajuta si cea ma buna prietena a mea sau prietenul meu - in ei am incredere si ma simt foarte bine si in siguranta discutand cu ei unele lucruri. Incearca si nu cred c-ai sa regreti Si totusi, eu tot la fel de sensibila sunt, "nu pot sa nu fiu eu".
Mie mi s-a spus ca am nevoie de foarte multa sustinere si incredere in special in mine dar si eu sa am in ceilalti - "lucrurile" astea nu se pot procura de pe drumuri insa ... Sper sa ma intelegi