Nu, chiar nu este grasa. Mai degraba, esti chiar slaba. Dar daca te simti tu bine, ce mai conteaza parerea noastra?
Foarte grasă. Eu zic să mai slăbeşti aşa, vreo 10-15 kile. Nimeni nu se va uita la tine aşa grasă cum eşti!
Ferească Dumnezo'...
Heii! Esti foarte slaba pentru inaltimea ta cum doamnii sa crezi ca esti grasa . Pune-te si mai mananca .
Eu zic ca este perfect, si nu poti fi atenta cu mancarea, 3-4 kg sunt binevenite, dar nu mai mult
Tu nu știi cum te simți bine sau cum îți este bine? Tu nu știi ce vezi în oglindă? Vrei să îți spună alții, fără să te cunoască? : )
S-ar putea să îți stea bine, s-ar putea să îți stea mai rău. Tu ce simți?
Ești bine, dar nu ți-ar sta rău dacă ai mai pune vreo cinci kilograme. Stai liniștită, că ești în creștere. Ai să mai crești și în înălțime. De aceea, mă gândesc că nu ți-ar sta rău deloc dacă ai mai pune puțin.
Cu toate astea, dacă vrei să rămâi la 50 de kilograme, nu e o tragedie.
Totuși, ai grijă de tine, îngrijește-te, îngrașă-te, dacă vrei, păstrează-te așa, dacă vrei sau fă orice altceva.
În definitiv, ține de tine. Și mai lasă complexele deoparte.
Ce te-ai face dacă ai avea optzeci de kilograme? Atunci ai avea o problemă într-adevăr. Ai grijă să nu te dai peste cap prea mult cu kilogramele și nu ține cură de slăbit, că nu e cazul. Hrănește-te corespunzător. Succes. : )
Cum sa fi grasa cand ai 1.71 si 50 kg? Din potriva, trebuie sa mai pui niste kg.
CEEE! La pasti... eu vreau sa slabesc si voi imi spune-ti sa ma ingras nici nu vreau sa aud de asa ceva.
Dar cat de slaba vrei sa ajungi? In primul rand, risti sa te imbolnavesti daca slabesti mai mult.
Cu dracul sa fii grasa la 1.71? esti perfecta fata uita-te in oglinda si vezi ce corp ai si cate ar vrea sa arate asa la 15 ani! sfatu meu:ramai asa!
Aolo atat are mama si ea are 47 de ani!