| yzzykiller a întrebat:

am 16 ani.problema e simpla. vreau sa ma sinucid..motivul este simplu este o idiotenie pentru voi, dar pentru mine nu este..de 4 luni nu imi mai merge pc-ul si nu prea am bani sa il repar, simt cum ma 'dizolv' parca nu mai am pentru ce trai ce imi sugerati..nu vreau sa aud; bagti mintile in cap si din astea. poate se gaseste cineva sa ma ajute.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pc ala nu e mare scofala, mai bine iti faci rost de PS3 modat si bagi la ea multe jocuri.

| TeoPT a răspuns:

Just do it.

| MenInShadow a răspuns:

"Nu-mi merge pc-ul" ne spui ce face pc-ul, nu ne spune ce are.
1. Nu fi un idioti, taci dracu ca esti prost, si desii nu m-ar deranja sa mori, stai dracu locului.
2. Zi ce problema are pc-ul, asa poate te putem ajuta.

| YOLO3e333 a răspuns:

Este o mare tampenie sa te sinucizi dintr-un motiv atat de jalnic. Daca nu imi mai merg boxele, ce fac? Imi iau viata. Nu! Le repar. Si daca nu am bani?! Banii se fac, nu te astepta sa iti pice din cer. Dupa parerea, te-ai injosit atat de mult dintr-o cauza atat de banala. Angajeaza-te, strange bani, repara-ti pc-ul.

| ErickEmil a răspuns:

Si daca nu merge pc-u cum dracul scrii pe TPU?laughing

| borntotwerk a răspuns:

Si nu te sinucizi da-te dracu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ajut eu, doresti sa iti fac rost de franghie sa te spanzuri sau de pistol sa te impusti?

| yzzykiller explică (pentru anonim_4396):

Huuuuuuubig grin glumeam..sa ma pi** pe el doar ca nu aveam ce face big grin

| ElectronicSound a răspuns (pentru yzzykiller):

Cand vrei sa te sinucizi dea devaratelea sa ne zici ca avem idei cu caru' laughing))))))

| anonim_4396 a răspuns (pentru yzzykiller):

Mi-am dat seama, data viitoare fa misto-uri mai inteligente.

| ElectronicSound a răspuns:

Sa te ajut sa te sinucizi? Ia o doza intreaga de antibiotice, merita banii. Totusi, daca te sinucizi ajungi in iad si acolo ''fara net'' o sa fie cea mai minor aproblema

| Loreley07 a răspuns:

Se pare ca ai probleme mari cu personalitatea. Vad ca nu prea esti in conexiune cu realitatea, se pare ca ai devenit dependent. Iti sugerez sa te duci la un psihiatru si poate ca a fost mai bine sa nu-ti mai mearga, poate este un semn. Gandeste-te ca viata este mult mai mult decat o masinarie. Nu uita ca noi am facut calculatoarele nu ele pe noi laughing