| dani97 a întrebat:

am 17 ani si sunt din Galati! problema este ca imi place de o fata de 23 ani din constanta! vorbim zilnic... a venit si la mine sa ne vedem de vreo 5 ori! credeti ca pot avea vreo sansa la ea? distanta cu conteaza, dar varsta da!

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ciudat...din ce ne spui se pare ca ai sanse,dar nu poti sti pana nu-i spui.
Discuta cu ea, intreab-o, mai bine un refuz, decat sa te intrebi mereu "cum ar fi fost daca"...
Si poate ai parte de o acceptare, desi si pe mine ma cam descurajeaza diferenta asta de varsta!

| mona a răspuns:

Daca tie iti place si ei la fel, cred ca sanse sunt sa fi cu ea

| neutrino a răspuns:

A venit la tine de 5 ori si pana acum nu ai avut sanse?

| Cristiann25 a răspuns:

Daca a venit la tine de 5 ori nu e clar ca da? Eu zic ca distanta e o problema.Cum poti sta departe de persoana iubita atata timp?!
Nu prea exista iubire la distanta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incercarea moarte nu are, intreab-o pur si simplu daca ai vreo sansa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai galatene? las-o moarta ca nu merge.doar daca mergi tu acolo in constanta. POATE.dar ele nu se pot adapta aici nici de-ai fi fat frumos din tei.etrata pe litoral mai dani nu la malu cu cioate al dunarii.aici se va plictisi repede.in alta ordine de idei, ti-a acceptat fantezia fiindca e oleaca mai mare decat tine si spera sa-ti treaca amocul cu timpul.iti spun eu nu are rost.si cine-ti spune ca varsta nu conteaza.ori minte ori e prost de moare.nu conteaza ACUM.dar mai tarziu va conta si inca mult.

| Demonull a răspuns:

Pedofila...Ea e matura sau ma rog ar trebui sa fie la 23 de ani.ce sa faca cu tine? sa te creasca? am impresia ca tipa se cam joaca

| Violente a răspuns:

Ești belea, pana acum spuneai că faci SEX cu ea, acum întrebi dacă ai vreo șansă.

Plus că la nickul tău scrie clar "97", deci nu cred că ai 17, eu cred că pui la hoha întrebările astea.

Răspuns utilizator avertizat
| madalinamadu a răspuns:

Pai daca a venit la tine de vreo 5 ori inseamna ca ii placi, tu o placi deci totul este ok.Trebuie sa ii spui asta direct pentru ca din cate observ e posibil sa fiti impreuna big grin

| DaRaspund a răspuns:

VArsta nu prea conteaza, daca puteti trece peste distanta aveti o sansa!