| Sindrex a întrebat:

am 17 anii si toata lumea imi zice sami rad mustata
doar famillia imi zice sa no rad ca imi creste dupa mai repede straight face

Sfatu vostru : care e?
sa mi-a tai?
sau sa nu mi-a tai?

FUNDA

7 răspunsuri:
| HaKa93 a răspuns:

Daca esti fata, nu o taia ci epileaz-o
daca esti baiat, tai-o pentru ca e ceva normal si firesc la un barbat, insa totul depinde de tine. odata si o data tot o sa o dai joswinking

| catablondu a răspuns:

Salut, depinde cum te simti mai bine. Cu sau fara mustata. Daca nu o suporti, da-o jos! De cate ori iti creste, o razi si gata.

| Uza a răspuns:

Odata si odata tot v-a trebui sa ti-o razi, logic, nu? asta daca nu vrei sa iti lasi barbahappy deci, ori ca e mai devreme sau mai tarziu, tot v-a creste.
Nu cred ca e prea atragator pentru fata sa se trezeasca in timpul sarutului cu firicelele de par printr-e dintihappy, nu?
Deci, ce mai stai?!? du-te si rade-o!

| Rockafellas a răspuns:

Salut, radeti-o pentru ca se vede urat mustata de flacau si pana la urma daca stai sa te gandesti ca o dai jos acum sau mai tarziu tot aia e pana la urma va trebui sa o faci o data. Bafta!

| GabrielSeretan2001 a răspuns:

Depinde ai anumite avantaje si dezavantaje.De exemplu cand este iarna nu iti este frig la fata, iar u dezavantaj este ca nu poti bea supa. mai bine tai-o. Asta este sfatul meu

| euvanessa01 a răspuns:

Eu zic sa iti pastrez cat de cat igiena.La fete tinere nu le plac deci eu ati spune sa ti-o razi si cand iti creste iarasi.La asta ma refeream la igiena. Sper ca te-am ajutat :X

| UbitzikTah a răspuns:

Incerca cu ceara calda mai bine... Decat sa o razi...