| Skipper12 a întrebat:

Am auzit de un site numit ebay, unde banuiesc ca poti cumpara chesti mai ieftine, am cateva intrebare. Care e modalitatea de plata? Cand ajung produsele? Pot luat teapa? Si cateva imformati suplimentare ar fi bine venite, multumesc anticipat happy Dau funda ^^

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ebay este cea mai mare platforma de vanzari online.
Metodele de plata sunt: paypalul si transferul bancar, depinzand de ce prefera vanzatorul.
Eu de exemplu, am doar paypalul ca sa nu imi vada nimeni contul bancar. Oricum paypalul este o platforma de plata care imi face legatura intre Ebay si banca mea.
Plata se face in moneda specificata de vanzator.
Produsul pleaca de la vanzator doar dupa ce primeste mesaj de la Ebay ca tu (cumparatorul) ai platit integral pentru produs si transport.
Transportul poate dura intre 3 si 30 de zile, in functie de metoda de transport pe care tu o selectezi si o platesti.
DHL-ul este foarte scump dar ajunge in 3-4 zile. Cu posta normala poate ajunge si la 30 de zile.
In general, marfa de pe ebay este facuta in China si este de proasta calitate.
Nu se da teapa pe Ebay, dar uneori transporatorii pot pierde produsul, mai ales daca nu ai platit si asigurarea de transport.

Inca ceva, daca valoarea cumparaturilor de pe ebay incluzand transportul si asigurarea, depasesc $100 atunci vei platii TVA si taxe vamale la intrarea in Romania.

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Plata exclusiv online, cu card sau paypal
produsele ajung de la 3 saptamani in sus
si da, poti lua si teapa, de aia e mai bine sa platesti cu paypal poti obtine mai usor banii inapoi

| sabinn21 a răspuns:

Salut modalitatile de plata sunt cu cardul sau paypal si da poti lua teapa daca nu te uiti la calificativele vanzatorului si comanda îi ia sa vina cam 2-3 zile si îi este livrata cumparatorului dupa 7-10 zile stiu ca este cam mult dar asa stau astia cu posta de la noi