Buna! Cand spune cineva asta da de inteles ca are o stare sufleteasca foarte rea, ca o doare sufletul si sufera o deceptie pe plan sentimental de obicei. Simti asta cand te-a parasit prietenul, cand se imbolnaveste cineva drag sau cand iti moare o persoana la care tii, te doare enorm si stii ca nu poti sa faci nimic ca sa treaca, sa inceteze sau macar sa se atenueze durerea. Cam asta inteleg eu prin "simt ca mor pe dinauntru". Sper ca te-am ajutat. funda?
E pur si sumplu durerea sufletului. Acea durere nu se explica, dar daca ti-a murit cineva drag cu siguranta ai simtit-o, sau daca ai trecut prin vreo deceptie in dragoste. Nu doresc nimanui sa stie cum e, desi e inevitabila. te pup! :*
Iti zic eu cum e, pentru ca mi s-a intamplat.
Expresia "mor pe dinauntru" inseamna ca esti atat de trist incat ti se pare ca sa mori nu ar durea la fel de tare precum situatia prin care ai trecut, iar toate sentimentele le-ai tinut inauntru. Mi s-a intamplat cand am iubit o fata dar nu i-am spus si nici n-aveam curajul s-o fac.
Sper ca ai inteles acum la ce se refera.
Acele persoane sufera din punct de vedere spiritual, sufera in tacere in adancul lor.
Aceste persoane au adus o viata grea plina cu incercari ...asadar ele nu mai pot au obosit sa ma lupte.pur si simplu
Nu pot sa-ti explic concret....intelegi doar cand esti in aceasta situatie.
E un fel de sentiment care te chinuie pe dinauntrul tau. adica esti suparat te doare dar totul e in tine si nu prea se vede pe dinafara. Cum ar veni te doare sufletul Intelegi mai bine daca treci prin asta.