| Pitikot_1290 a întrebat:

Hey TPU...am avut o relatie de 8 luni de zile in care prietenul meu m-a inselatcrying si amk aflat acum de curand chestia asta...ne-am certata si ne-am despartit de f multe ori, il iubeam f mult si pentru el as fi facut orice mi-am taiat venele eram f deprimata nici prietenii nu stiau ce sa mai faca sa nu mai fiu asa acum cu trecera timpului am aflat ca se baga intre noi o fata care mi-a fost prietena f buna sad as vrea sa il uit dar nu stiu ce sa fac aflu despre el din ce in ce mai multe lucruri rele din cauza anturajului in care a intrat si acum plang mereu cand ma gandesc la el am vrut sa ma impac cu el dar nu stiu ce sa fac acum incerc sa il uit va rog ajutati-ma dati-mi sfaturi! FUNDITA!:X

Răspuns Câştigător
| alinaandrei a răspuns:

Draga mea...ai tot timpul din lume sa cunosti tot felul de persoane, in viata te vei intalni cu probleme mult mai mari la care trebuie sa le gasesti rezolvare.fiecare lucru din viata ta nu e intamplator.din toate trebuie sa invatam cate ceva. ocupati timpul cu alte lucruri:invata, citeste, iesi cu fetele.acel baiat nu te merita, uita l! vei vedea ca peste ceva timp va fi alt baiat langa tine care te va merita si vei zice singura ca ai suferit degeaba.nu iti mai consuma energia cu o persoana ce nu te-a meritat. distreaza-te in limita bunului simt si nu te mai gandi la el. invata ceva din ce ai patit.te pooop...

1 răspuns:
| ToxicGirl a răspuns:

Pai poti sa te integrezi in grupuri noi.cunosti persoane noi. daca esti mai timida.fa-ti prietene fete.si poate ele au alti prieteni cu care poate o sa faci cunostinta si o sa uiti...sau apucate de ceva sport care te atrage.si acolo o sa cunosti persoane noi care o sa aiba lucruri in comun cu tine.si asa o sa incepi sa uiti.nu ajuta sa stai fara sa faci nimic.chestia asta te deprima. ocupati timpu cu ceva ca sa nu te mai gandesti la ce o fost happy