A 2-a suna interesant, ca titlu ti-as sugera "My Memories" sau "Vampire Heart", SPOR LA SCRIS!
Fată, ce e în mintea ta? Vrei să publici în sensul să scoți o carte? Sau să le scrii pe un site?
Mie unul mi-ar fi fost rușine să vin cu așa ceva și să scriu așa. Cine naiba crezi că ți-ar publica aberațiile tale clișeice din moment ce tu nu știi să scrii corect gramatical și să vorbești cum trebuie limba română? Toate cele trei idei de povești sunt anoste, arhiclișeice și banale. Nimic nou, nimic original. Plus că ai scris varză, ai făcut o tocăniță din gramatică. Un roman este lung, are cel puțin 300 de pagini, nu cred că poți scrie mai mult de 30 de pagini. Mai ales în halul ăsta.
Scrisul nu este pentru tine! Ești într-o mare, mare, mare eroare. NU te pricepi deloc. Nu ești scriitor asa din senin, când îți vine ție să scrii ceva despre vampiri. E un talent cu care te naști, o înclinație, ceva pe care trebuie să-l crești și îngrijești. Tu îți cam bați joc și faci de rușine tinerii scriitori care chiar se pricep!
Te-a pus pe tine cineva sa comentezi? Tine ce ai pentru tine si lasa fata/baiatul in pace! Te crezi cumva un maestru in ceea ce vorbesti? Cine stie poate va ajunge sa scrie povesti frumoase si scrise corect prin exersare, pe o pagina care va ajunge poate cunoscuta! Si apropo nu te nasti cu talentul, ti-l formezi singur/a prin exersare si multa munca sa stii!
Sfatul meu: nu mai comenta prosteste si raspunde la intrebarile care sunt puse, nu castigi nimic daca scrii asemenea lucrurii.
Dar pe tine cine te-a pus să comentezi?
Utilizatorul a cerut părerea, iar eu mi-am exercizat dreptul de a comenta, ai priceput? Iar „lucrurii" se scrie doar cu un „i", măi fată. Ca să-ți răspund: DA, mă cred un maestru. Și-ți pot garanta că n-o să publice nimic, cel puțin pe merit. Mai bine ți-ai vedea de drum și nu te-ai mai autocontrazice singură și să-ți dai autoreply. Huă!
AndreeaDeea1500 întreabă:
Twister09 întreabă: