| RalukaRallu12 a întrebat:

Am dat luni test la mate si vineri ni le-a adus. Eu nu am fost la scoala. O colega a zis ca a luat 4 si ca a raspuns la exact ceea ce am raspuns si eu! Mi-e frica, nu am mai luat 4 iar ai mei or sa se supere, rau! Nu stiu cum o sa le zic... idei? Daca le zic ca de acum o sa invat nu ma vor crede deci va rog ajutati-ma. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| RuxyyyyyyForeverr a răspuns:

Trebuie sa te obisnuiesti pentru ca atunci cand vei intra la liceu vei mai avea si note din astea...Parintii tai ar trebui sa vada realitatea si sa nu se mai gandeasca numai la note de 10 pentru ca pana la urma esti un copil si oricine greseste.Eu nu cred ca parintii tai cand erau de varsta ta luau la scoala numai note de 10...si nu cred ca in viata lor nu au luat o nota mica. Spune-le pur si simplu ca esti un copil si ca mai gresesti..si ca poti s aiti indrepti media. Poti sa ii spui profesorului sa te asculte sa iti mareasca nota. Bafta

| dani2404 a răspuns (pentru RuxyyyyyyForeverr):

Si dupa o sa inceapa sa spuna ca ei nu aveau conditiile pe care le avem noi, calculator etc. Si incepe povestea de la capat.

4 răspunsuri:
| SimonaQs a răspuns:

Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca vei lua si note mici mai ales la liceu. Nu e un capat de lume numai ca trebuie sa iti maresti media cat poti de mult, altfel va fi o ancora ce te va trage in jos.

| RalukaRallu12 explică (pentru SimonaQs):

Stiu... chestia e ca sunt a 7-a, eu am inteles ca nu o sa iau numai note mari, dar parintii mei...

| SimonaQs a răspuns (pentru RalukaRallu12):

Poate o sa-ti faca morala, dar nu poti evita acest incident. Pana la urma tot vor afla. Nu te vor omori pentru o nota mica. Tu trebuie sa iti asumi asta si sa accepti pedeapsa. Poate ca nu te vor lasa afara sau la calculator ori televizor