| Andreeawotldes a întrebat:

Hey TPU, am devenit foarte atrasă de violență, deoarece de când am descoperit violență mă simt mult mai fericita și nu îmi mai este frica de nimic, de exemplu înainte îmi era frica sa fac o injecție, deoarece aveam fobie de acce, iar acum nu mai manifest nicio emoție atunci când fac o injecție și înainte eram și foarte sensibila, în sensul în care ma rănea fiecare cuvânt negativ, iar acum nu îmi mai pasa,pentru că violență m-a învățat cum sa fiu puternică, acum eu cred ca atunci când descoperi violență, o sa renunti să mai cauți iubirea, pentru că toți oamenii au un interes. Prin violență să se înțeleagă, nu vreau să fac rău nimănui, doar ca de când am descoperit latura asta a oamenilor acum sunt mult mai fericita. Voi ce părere aveți?

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu confunda violenta cu increderea, poate doar ai trecut peste niste bariere mentale ale fricii, sunt vesti foarte bune dar nu poti spune ca esti mai violenta, mai degraba inlocuieste asta cu expresia "razboinica", se potriveste mai bine laughing, ai devenit mai increzatoare, e un plus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te fascineaza noul si este o etapa, dar incearca sa nu te lasi influentata de ce te fascineaza pentru ca esti inca tanara si mai ai pana vei avea discernamant

| Devoratorul a răspuns:

Îmi place să îmi întind mușchii mai ales prin luptă dar nu am renunțat să caut iubirea. Cred că uneori violența este necesară.