Posibil dar mai bine l-ai intreba sau intra in vorba cu el si afla mai multe detalii. Daca de exemplu incepe sa isi laude calitatile e sigur ca te place.
Din câte ai povestit te place și nu ezită să îți arate asta contează mult că are inițiativă și...cel mai important e că și tu îl placi, deci totul e clar. Lasă la o parte timiditatea, dacă vrei să fii cu el. Nu mai pierde timpul că se bagă alta. Încearcă să petreci cât mai mult timp cu el ca amici și fii comunicativă, restul vine de la sine. Succes!
De fapt nu imi place de el vreau doar sa fim prieteni si sa ma invete scheme noi doar ca azi nu a fost la patinoar
Am înțeles. atunci ia legătura cu el și spune-i că vrei să te învețe scheme noi, că nu te pricepi. Specifică-i și că vrei doar asta, ca să nu îi dai speranțe. Dacă nu poți să dai de el mergi la patinoar la aceeași oră la care era și el acolo. Baftă!
Cum adica sa specific ca vreau doar sa ma invete scheme? Nu poti sa imi spui cam ce sa ii spun pentru ca mie mi se pare un pic ciudat sa merg pur si simplu la el si sa ii spun:Hey am vazut ca te pricepi destul de bine ma inveti si pe mine sa patinez mai bine? Te ajut si eu la pierueta pentru ca am vazut ca nu te prea descurci.Si plus ca el ii majoriatea timpului cu prietenii si cand nu ii patineaza si nu cred ca pot sa il opresc din patinat.
Simplu: îl oprești și îl întrebi ce face, cerându-ți apoi scuze că l-ai întrerupt de la "activitatea" lui. Spune-i că îți place cum patinează și că ți-ai dori să înveți și tu de la el și îi spui ceva de genu: aș vrea și eu să pot patina așa de bine, m-ai putea învăta? desigur, dacă vrei și dacă ai timp. sigur nu o să te refuze. Ți-am dat doar o idee cu dialogul, îl poți adapta după stilul tău.
Da,da eu is mai timida si na... poate o sa rada de mine
Curaj! nu are de ce să râdă de tine, sunt sigură că ar fi încântat să te învețe. nu ai nimic de pierdut