anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost invitat de o prietena sa merg cu ea si prietena ei la mall. (O miniexcursie cu trenul metroul etc). Problema e ca m-a luat gura pe dinainte si am spus ca merg in ciuda faptului ca na voi fi un baiat cu 2 fete (ar fi ciudat sa stau sa vad cum isi probeaza ele hainele). Acum na dupa ce m-am trezit ca sa zic asa as vrea sa imi spuneti cum as putea sa procedez ca sa ii spun ca nu mai merg. Credeti ca sa va supara? Pana la urma nu este o necesitate prezenta mea.

Răspuns Câştigător
| ibaal a răspuns:

Nu vad o problema in a merge. Dar, daca nu vrei, spune-i verde-n fata de ce, pentru ca adevarul dezarmeaza, iar o minciuna in cazul acesta poate fi interpretata gresit.winking
Nu vrei o cearta intre voi din cauza unei prostii de-astea.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ii zici ca a aparut ceva si nu mai poti veni mare chestie.

| cristi202 a răspuns:

Nu stii vorba aia: "intre doua, nu te ploua!"? happy happy happy
Ce ar avea daca ai merge?!?

| Andreeush a răspuns:

Spune-i ca a aparut o problema si nu poti sa mergi cu ele.

| Xdreaper21 a răspuns:

Ba
Eu as merge in locu tau
Te plictisesti da daca ai fost primul pe care a intrebat inseamna ca sunteti prieteni buni sau ii place de tine
Frate gandeste-te putin ele probeaza haine tu te duci si te uiti la haine pentru tine sau cine stie ce iti trece prin cap
Adica acum e si iarna dar gasesti tu ceva de facut ca nu mori frate pana la urma ele te-au invitat
Le intrebi daca vor sa probeze haine(probabil ca da si/sau pe la machiaje) si daca zic da zici si tu ca nu ai chef sa mergi doar sa le tii companie
Eu mai ieseam cu fete inainte cand eram singur doar sa ies si ele se duceau in mall sa se uita la machiaje si haine iar eu ma uitam pe la jocuri console si daca ele inca nu terminau vedeam ce mai puteam face
Orice mall e plin de cacaturi deci gasesti tu ceva
Adica daca esti baiat si nu iti plac jocurile pe pc/ps/xbox nu stiu ce faci cu viata ta(fara suparare)
Spre exemplu eu cand am fist cu niste fete in mall mi-am luat un ps si jocuri pe el alte dati doar ca sa am ce face
Mai beam o cafea cv

| Ciubotele a răspuns:

Pai o poti intreba ce veti face maine si daca va spune ca se vor duce sa se uite de haine, ii spui ca nu prea vrei sa stai sa te uiti la ele fiindca ar fi ciudat si plictisitor.Ii spui si sa nu se supere, doar ca nu prea ai vrea.In cazul in care spune ca doar va plimbati si mancati ceva, va fi decizia ta.