| kauyfabajjoanonimă a întrebat:

Am și eu o problemă. M-am certat cu iubitul din cauză că eram geloasă (aveam motive pentru ca el dădea like-uri și adoruri unor tipe), dar el a spus că sunt doar niște căcat-uri virtuale și că nu are legătură cu viața reală. Apoi mi-a spus că a făcut un pariu cu un prieten și că trebuie să-i de-a contul lui de facebook. Mi-a zis că trebuie să șteargă toate conversațiile și să de-a block persoanelor importante. L-am crezut, dar după câteva zile m-am certat cu el că am crezut că era cu una și na, gelozia. Apoi primesc un mesaj de la un necunoscut cu "te iubesc" pus de iubitul meu( i-am dat block).Și după ceva timp imi dă mesaj si vorbim și la un moment dat m-a pus să șterg toată conversația noastră sub pretextul că a făcut un pariu( iar apoi mi-a spus că vroia doar să vadă cum l-am trecut în telefon), apoi mi-a spus nu mai putem fi împreună, că e în depresie și că dacă se omoară sau ceva îi e frică să nu mă omor și eu și că nu mai simte nimic ca înainte din cauza depresiei și că totul este în ceartă... și că dacă iese din depresie se întoarce la mine. Am plâns o lungă perioadă de timp și am ajuns să mă tai pe mâini.
Dar mi-a venit o idee, să-mi fac cont fals și să-i dau cerere. Așa am și făcut și el încă mai posta și distribuia chestii. Ciudat era faptul că tocmai îl eticheta-se o fată la care el a dat ador. Ce aș putea face să fim din nou împreună?
Vă rog sfaturi, dau și fundă.

3 răspunsuri:
| AlinWoW a răspuns:

Buna, eu sunt baiat, iar din ce am citit aici.NU MAI SUNT SANSE PENTRU VOI. E evident ca tipul a incercat pe cat posibil sa te duca de nas si o perioada a reusit din ce ai zis tu. Faza cu "depresia" este o scuza murdara pe care majoritatea baietiilor o folosesc cu fetele cuminti si credule.Iar acele "pariuri" de fapt nici nu au existat vreodata, te-a mintit de la inceput, el isi pregatea terenul pentru cealalta. Nu are rost sa iti faci rau singura pentru asemenea persoane.Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa te "combini" cu un prieten de-al lui mai frumusel asa si cat timp esti cu el, cand apare fostul prin preajma saruta-l cat mai des si na, lucruri de-astea sa il faci gelos, sigur se va intoarce la tine, dar cand se intoarce sa nu il accepti, sa nu o faci ca si cum inca esti moarta dupa el chiar daca asa este sa nu ii dai lui impresia asta, il respingi reprosandu-i ca nu a stiut sa tina ce a avut iar apoi dupa un timp el o sa continue sa vina inapoi la tine dar ti-am mai mentionat nu te lasa sa fii "a treia roata" accepta-l cand consideri tu ca merita ca si-a invatat lectia. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| anonim1234556 a răspuns:

Trist pentru tinerolling on the floor)
Nuj ce ai putea facelaughing
Daca as fi in locul tau, as cere sfatul unei prietene, sau unei persoane care a trecut printr o situatie aproape ca a ta.
Oki, daca eram tu, as fi fost mult mai autoritara cu baiatul respectiv, adica as fi vorbit cu el despre tot ce s-a intamplat, pentru a mi explica situatia.
Sper ca ti am fost cat de cat de ajutorrolling on the floor
Succes!❤️

| kauyfabajjoanonimă explică:

Da, chiar mi-ai fost de mare ajutor. Și tot ce ai spus s-a adeverit. Își pregătea terenul pentru alta:[[[[