| andrapaduraru a întrebat:

Am in clasa cativa colegi care nu sunt tocmai civilizati. Se iau de profesori, isi bat joc de restul colegilor etc si pe deasupra au format un grup impreuna...as dori sa imi spuna si mie cineva cum i-as putea potoli! Colegii mei care au de suferit din cauza lor le este prea rusine sau frica sa ii spuna dirigintei iar eu cand i-am spus de acel "grupusor" si m-am plans ca nu mai poate nimeni suporta i-a luat la intrebari dar nu a rezolvat nimic iar ei au sari pe capul meu! La directoare nu ma pot duce sa ii spun ca au pile. As dori sa pot restaura ordinea in clasa dar nu prea reusesc. Ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| CryssCrySta a răspuns:

Asa va fi exmatriculata sau noyta scazuta la purtare.

4 răspunsuri:
| CryssCrySta a răspuns:

Cea mai buna solutie e sa vorvesti cu mai multi colegi despre asta si sa opuneti rezistenta.In nici un caz nu ii filma.Si o prietena de-a mea are o problema cu cativa baieti asa ca am de gand sa o sustin si sunt sigura ca dupa astao va lasa in pace.

| Aliiinuuus a răspuns:

Doamne ma uit la raspunsurile voastra laughing) [ LA POLITIEEE] ce naiba au facut ma omoara pe cineva, pana la urma trebuie sa mai fie si dinastia in clasa ca sa mai ai de ce rade...

| durasdurpaneus a răspuns:

Ii filmezi cand fac astfel de gesturi urate il postezi pe youtube apoi il trimiti la Pro tv sa vezi apoi ce masuri se iau!

| CryssCrySta a răspuns (pentru durasdurpaneus):

Asa va fi exmatriculata sau noyta scazuta la purtare.

| Teeo16 a răspuns:

Andra...nu vei reusi niciodata sa ii potolesti, crede-ma laughinglaughing