| Tonny_7500 a întrebat:

Am intalnit o fata acu cateva luni undeva. si ma vad cu ea cam rar sa zicem 1 data la o saptamana. si imi place mult de ea. ma uit la ea aproape intruna si cateodata se uita si ea la mine si zambeste. sta in oras cu mine dar nu stiu aproape nimic de ea. dar imi place mult de ea. ce ar trebui sa fac ca sa ma combin cu ea (ma scuzati de cuvanvtul "combin" nu am gasit altul)

3 răspunsuri:
| cosmin444 a răspuns:

Buna tonny, as avea cateva sugestii pentru tine:1 incearca sa intri in conversatie cu ea mai intai pe un subiect banal iar apoi incearca sa fortezi putin nota dar sa nu fi prea indiscret...si incearca sa afli cat mai multe despre ea si poate sa iesiti mai des...ma bucur ca iti pot fi de ajutorbig grin

| daniellla a răspuns:

Pai de ce nu ii ceri sa te vezi cu ea? intra in vorba cu ea cat mai des, apropie-te de ea prin felul tau de a fi si va aprecia asta.Si nu-ti fie teama de un refuz, daca va fi. Fete sunt!

| immabe a răspuns:

Pai pentru inceput incearca sa intri in vorba cu ea, abordeaza subiecte comune si incearca sa afli cat mai multe despre ea, invit`o sa iasa afara cu tine sau sa va plimbati prin oras, povesteste`i diferite intamplari amuzante ( fetelor le plac baietii care le fac sa rada). Iar daca nu reusesti sa afli pera multe despre ea cel putin vei sti daca si ea te place big grin. Bafta!