| JohnSeed a întrebat:

Am intalnit o fata acum cateva zile de care mi-a placut instantaneu, pentru ca "bifeaza", sa spun asa, tot ce caut eu in o persoana. Ideea este ca genul de persoane care sa fie de genul asta sunt foarte putine si nu iau in calcul optiunea de a renunta cat timp stiu ca exista o sansa sa iasa bine. Ea e a 8-a (eu fiind in a 9-a) si are foarte mult de invatat pentru ca, na, examen, deci sansa sa poata sa iasa prin oras e foarte aproape de 0 (mai ales ca parintii ei sunt destul de paranoici in legatura cu examenul). Ideea este ca eu am rabdare pana sunt gata examenele, dar problema este ce fac intre timp. Ea este o fire usor depresiva si mai timida si in orice caz genul de persoana care prefera de departe discutiile "face to face". Nu ca nu as fi la fel, dar ma intreb daca ma puteti sfatui cum sa reusesc sa incep discutii mai serioase si prin alte mijloace (mesaje, FB etc) pentru ca pana acum am observat ca ea este foarte laconica atunci cand vorbim prin modalitati de genul asta. Cu alte cuvinte, am nevoie de modalitati prin care sa ne cunoastem mai bine/ca legatura dintre noi sa nu se piarda pana nu va mai fi problema examenului in cale.

Multumesc anticipat!

1 răspuns:
| R0R0 a răspuns:

Poti incerca sa vorbesti cu ea pe fb.