Corect. Ai avut „internare" deci nu ti se poate da scutire pentru motivarea absentelor.
Daca ai refuzat sa stai in spital si ai mers acasa dupa injectii, inseamna ca puteai sa mergi si la scoala.
Evident ca nefiind internata nu ti se pot da scuturi medicale.
Nu ai vrut in spital, atunci nu ai cum sa obtii nici scutiri medicale si totul este corect si legal, ca nu risca nici un medic sa faca puscarie, ca sa-ti dea tie un document ilegal.
Vad ca tu nu pricepi ca cererea ta este total ilegala si este imposibil s primesti ceva ce nu este legal.
NU ai stat internata in spital, deci nu ai cum sa primesti scutiri medicale.
Daca nu stiti nu mai comentați aiurea, am cerut solutii, nu pareri
Uite ca stiu, de aceea am si raspuns.
Trebuia sa gandesti, inainte sa faci chestii care te-au adus aici, fiindca acum nu-i vinovat nimeni decat tu, de situatia in care esti.
Din pacate, solutii la problema ta ilegala NU exista, fiindca nu va face nici un medic o asemenea ilegalitate, doar ca nu ai avut tu chef nici sa mergi la scoala si nici sa stai in spital.
Asta se cheama "raspudnere" pentru faptele tale!
Vei avea nota scazuta la purtarea, cate 1 punct pentru fiecare 10 absente si viata merge inainte.
5) In limita a 40 de ore de curs pe an scolar, fara a depasi 20% din numarul orelor alocate unei discipline, absentele pot fi motivate doar pe baza cererilor scrise ale parintelui sau reprezentantului legal al elevului sau ale elevului major, adresate invatatorului / institutorului/ profesorului pentru invatamantul primar/ profesorului diriginte al clasei, avizate in prealabil de motivare de catre directorul unitatii de invatamant.
1. Parintele scrie o cerere prin care se solicita motivarea absentelor efectuate de catre elev.
Cererea trebuie sa contina si motivul absentarii, care poate fi:
a) de ordin personal sau familial;
Sursa:
https://www.portalinvatamant.ro/......10636.html
Caz inchis.
Da, dar a trecut mai mult de o săptămână.
Mi-e greu sa cred ca ar fi atat de imbecili dirigintele si/sau directorul unitatii de invatamant incat sa nu inteleaga situatia si sa nu accepte scutirea de la parinti chiar daca e adusa dupa cele sapte zile.
Desi, la cat de praf sunt multe dintre cadrele didactice din Romania, totusi n-ar fi exclus sa nu poata intelege ca legea asta trebuie aplicata in spiritul, nu in litera ei.
In alta ordine de idei, deocamdata nu e clar pentru nimeni cum se sanctioneaza elevii pentru absente nemotivate, pentru ca legea cu scaderea notei la purtare este facuta pe vremea cand existau semestre scolare, iar acum nu mai sunt, ci exista un an scolar cu module. Deci nu se mai poate aplica.
Nu prea stiu ce sa spun dar sfatul meu ar fi sa faci o rugaciune, sa ii ceri Lui Dumnezeu ajutor pentru ca El ne ajuta mereu, fa doar asta si El va gasit o solutie la problema aceasta
De la spital nu ai nici-o dovadă... măcar o rețetă sa dovedesti ca ai facut perfuzi?
Nimic. Nici macar o rețetă ca sa pot dovedi ceva.
Nimic, nici macar o reteta ca sa pot dovedi ceva.