| NoNameexd a întrebat:

Hey,TPU! Am nevoie de ajutor.Pe 20 acum este ziua iubitului meu, face 19 ani.Nu știu ce cadou să-i cumpăr. Ceva păreri?

Răspuns Câştigător
| andru10best a răspuns:

O carte motivationala sau una despre pasiunea lui.
Sau ma gandesc ca prietenul tau ar trebui sa fie pasionat de ceva anume, ar trebui sa viseze cu ochii deschisi la ceva care i se pare cam imposibil de atins. Mi se pare super daca ai putea sa ii cumperi ceva legat de un vis al lui (un vis in care multi nu cred). De exemplu, cea mai buna prietena a mea visa sa calatoreasca in toata lumea si i-am cumparat un atlas imens (80 cm pe 130 cm) care sa fie punctul de plecare catre visul ei. A fost foarte impresionata si incantata.
Sper sa gasesti solutia cea mai buna si sa fiti fericiti. La multi ani!

2 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

O bratara cu ceva care sa-i aminteasca de voi, un cd cu muzica sau cu un film, daca e romantic-o inimioara de plus...si timp petrecut impreuna.

| lorenutza3771 a răspuns:

Pai poti sa-i cumperi ceva parfum care stii ca ii place. sau poti sa ii faci o cana cu poza voastra. sau chiar o perna. sau daca vrei sa fie mai romantic poti sa ii pregatesti tu o cina surpriza la tine acasa dar fara sa stie. sper ca ti-am fost de folos. Funda?