anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, TPU am nevoie de ajutorul vostru.
Eu cu prietena mea vrem sa dormim impreuna, mentionez ca ai nostri nu sunt de acord, si daca ar stii nu ne-ar lasa.
Intr-o seara, tot asa, voiam sa dormim, dar pentru prima data, am iesit la un suc si de acolo am plecat la hotel, dupa o, ora, maxim 2 a inceput sa sune telefonul, eu am raspuns deoarece insistaa multt, si am spus ca sunt la un prieten si ca stau in seara aceea la el, m-am panicat putin pentru ca erau foarte suparati si tipau, mi-au spus sa il dau pe acel prieten la telefon sa vorbeasca cu el, in fine m-am panicat si si-au dat seama cu cine sunt eu, nu aveam incotro. Am lasat hotel, am lasat tot si am plecat amandoi acasa, a trecut vreo saptamana si s-a cam uitat treaba, si acum vrem dar nu stim cum putem sa facem, astept idei serioase din partea voastra.
Multumesc

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe tine nici nu te lasa sa pleci de acasa si tu vrei sa dormi cu fete?

ai rabdare sa ai 18 ani si o sa dormi cu cine vrei pe unde vrei

| RainmakerX a răspuns:

Hei!
Ai uitat sa mentionezi un lucru destul de important... *varsta*

Daca aveti peste 18 ani atunci nu are rost sa incerci sa le explici... Oricum ar ramane la conceptiile lor invechite si nu te-ar baga in seama.
Glumeam.
Vorbeste cu tatal tau. Si el a fost de varsta ta candva, poate *spun POATE* intelege si te ajuta. Daca nu atunci nu are cum sa iasa mai rau de atat...

Daca ai sub 18 atunci rabda. Sorry!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Daca ai un loc de munca le poti spune ca ramai pana tarziu la munca si ca dormi la un prieten si ajungi tarziu, sau le poti spune ca te duci la un prieten si ii dai si tu sa vb cu altcineva(tatal iubitei, un prieten, etc...). Funda?

| Ajutor01 a răspuns:

Suntem majori amandoi, eu am 18 iar ea 19