| AyaKa97 a întrebat:

Am nevoie de niste ajutor. Anul acesta intru in a IX-a la arhitectura si mi-as dori sa stiu exact de ceea ce am nevoie. Adica, cam ce fel de instrumente in afara de strusa de geometrie.

Ofer funda celui ce-mi da cele mai multe exemple!
happy

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Creioane de dimensiuni diferite (ca mina ma refer), compasuri de dimensiuni si tipuri diferite (exista truse de compasuri speciale pentru arhitectura), un teu, asa se numeste, este un fel de rigla dar e in forma de T si poate si un suport pentru hartie in cazul in care o sa ai teme de facut acasa pe hartie mai mare, sa nu te chinui pe jos si un cilindru din ala de plastic cu capac in care sa-ti duci la scoala schitele pe care le-ai facut acasa sau invers, sa nu le botesti, nu stiu sigur cum se numeste acum. nu-ti face griji si nu-ti cumpara dinainte lucruri, o sa va spuna la scoala cand incepi cursurile exact ce-ti trebuie mai special, nu e cazul sa te panichezi acum sa cumperi chestii care poate nu le folosesti anul asta. felicitari ca esti la un asa liceu, mult succes!

3 răspunsuri:
| Ro_Arhimania_1987 a răspuns:

Incearca aici http://arhimania.ro/ - Comunitatea studentilor arhitecti din Romania

| AyaKa97 explică (pentru Ro_Arhimania_1987):

Stiu site-ul. Este foarte folositor.