Pai eu am un frate mai amre cu 2 ani, mica diferenta in comparatie cu a voastra.Verisoara mea are o surioara de 9 ani diferenta de 9 ani intre ele si vad ca se inteleg destul de bine.Dar fratele lor nu prea se intelege bine cu cea mica fiindca e mai mofturoasa oleaca si el se enerveaza prea usor.Asta depinde de fiecare persoana, daca tu o sa te apropii de cel/cea mic/a, o sa fie bine. Si in plus mama ta se simte singura daca tu o sa pleci la facultatea.In locul tau as accepta.
Buna. Eu am o sora de 24 de ani, un frate de 18 iar (eu am 16). Acum doi ani a venit pe lume o noua membra a familiei . Gandeste-te, are o sora cu 22 de ani mai mare decat ea! deci, diferenta de varsta dintre tine si eventualul fratior este relativ mica. pe surioara noastra o rasfata toti, are o viata destul de fericita. Faza buna e ca, atunci cand vom pleca noi 3 (cei mari), parintii vor avea cu cine sa se ia la vorba, ca sa nu ne duca dorul prea mult Faza proasta este ca noi, cei mari, trebuie sa mai scadem din iesiri ca sa stam cu cea mica (parintii sunt la serviciu).
Acum e decizia ta.
Eu zic sa spui ca e ok. De ce? Pentru ca mama ta probabil se simte singura cand tu esti la liceu sau se gandeste cu greu ca vei pleca in curand la facultate si ea va ramane de una singura.
Legat de diferenta de varsta : nu prea conteaza. Am o prietena care la 20 de ani (sau chiar mai mult, nu mai stiu sigur) s-a trezit cu un fratior.
Succes si sper sa va intelegeti
Intre mine si fratele meu e diferenta de 7 ani. Deja ma lupt cu el pentru un loc la laptop pentru ca vrea sa se uite la desene exact cand vreau eu sa ma joc
Oricum e bine sa ai frati sau surori. Cred ca m as fi simtit mult mai singur daca nu aveam niciun frate.
Peste cateva luni voi mai avea un fratior care va fi cu 12 ani si ceva mai mic decat mine . Si nu cred ca asta e o problema. Ba din contra.
Buna.
si eu am un coleg care are o surioara mai mica cu 16 ani.
e foarte frumos sa ai un frate
nu stiu de ce pui intrebarea asta chiar nu ar trebui sa ai dubii.
un copil e binevenit!
spune`i mamei tale ca ai fi incantata sa mai ai un fratior/surioara si va fi fericita si ea:X
Diorrus întreabă: