| HeyItsDiana a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi sau ceva. Deci, prietena mea cea mai buna ma copiaza. Si ma refer la tot! Orice spun eu, spune si ea. Orice cred eu, crede si ea. Orice imi place si mie, orice fac eu pe moment sau in general si orice parere am despre ceva si ea la fel. Mereu a fost asa si m-am si certat cu ea de cateva ori pe tema asta. De exemplu eu de cateva zilea am inceput sa ascult rock si sa imi schimb putin stilul. Si ea la fel. Parca e un robot fara pareri si personalitate. Nu mai pot! Ideea e ca totusi tin la ea mult si nu as vrea sa ne certam dar nu stiu cum sa o fac sa inceteze. Este cu 2 ani mai mica, dar este destul de matura pentru varsta ei. Asta cred ca e singura parte pe care o urasc la ea.
In fine multumesc ca m-ati ascultat :*

Răspuns Câştigător
| ριтιкaa1998 a răspuns:

Buna! happy
Poate e nehotarata si poate crede ca tu esti mai ''tare'' si mai populara decat ea. De aceea face ce face, tu ii esti eu ca un exemplu demn de urmat. Sau poate e doar nehotarata in alegerea stilului ei si vrea sa si-l urmeze dupa al tau. Nu trebuie sa va certati, trebuie doar sa discuti cu ea serios pe tema asta, calm, si daca e cum am zis eu sa o ajuti sa-si aleaga un stil al ei potrivit. happy
O seara faina!

2 răspunsuri:
| doreal a răspuns:

Cati ani are? Poate asa ii place ei, nu isi gaseste un look al ei. Incearca sa o ajuti, ii spui ca are nevoie si ea sa isi faca un look, sa isi puna amprenta in personalitatea ei. Nu se poate sa copieze pe cineva la infinit, da poate sa isi mai ia o haina ca si tine, o geanta etc. Dar nu toata garderoba.

| juliahosszulasnierkate a răspuns:

Heyy nu stiu cum sa iti spun, am avut si eu o colega care facea la fel ca prietena ta, deja era enervanta ziceam (tie iti place mai mult marul sau capsuna ) la care ea(tie?)spuneam (capsuna)ea (si mie) eu (a nu mie marul) apoi ea(da si mie imi place mai mult marul. ) apoi am lasat-o balta stiam ca e o prefacuta,, sper ca te-am ajutat.:**