Dacă ai spus că au avut „o grămadă de iubiți" asta înseamnă că „au și pus fundul la bătaie", nu?
N-ai t*eabă cu Didel!
Femeile au fost dintotdeauna diavolul în persoană, dar parcă, în comparație cu astea din zilele de astăzi, diavolii sînt niște copii nevinovați.
Stiu perfect cum te simti Si eu am astfel de "cazuri" in scoala.
Lasale impace, tu chiar crezi ca baietii le iubesc, sau le plac, sau cum s-o zice?
Ideea e ca un baiat, care sa merite, nu o sa uite niciodata la tkne pentru corpul tau, el o sa te iubeasca pentru personalitate, inteligenta, caracter etc.
Nu le da atentie, feziti de viata ta, o sa le vezi acusi cu burta la gura, daca pricepi ce zic
Nu cred ca tu ai vrea asa ceva.O sa vezi ca o sa regrete odata si-o odata faptele lor.
Tu sa ramai asa cum esti, sa nu te iei dupa ele.
Eu sunt a7a si fac la fel
Nuami bine!
Si eu sunt cam in aceeasi situatie. Sunt in clasa a 7a, colegele mele au si au avut iubiti, dar mie nu imi pasa. Eu nu vreau pe nimeni. Poate ca ar trebui sa mai iesi si tu cu o colega, nu neaparat cu mai multi sau cu un baiat in oras. Parerea mea e ca ele nu sunt normale [cu tocuri :S?]. Oricum tu ar trebui sa nu te gandesti la iubiti de pe acum, dar daca simti ca iubesti pe cineva cu adevarat spune-i, chiar daca raspunsul nu o sa-ti placa! :*
La ce ai povestiti tu eu am o parere buna despre tine, pacat ca esti o specie pe cale de disparitie
Şi...povestea se repetă. Poţi să stai liniştită, nu e nimic în neregulă cu tine. Toate vor veni la timpul lor. Gândeşte'te că fetele acelea sunt nişte c..., pentru că au avut n iubiţi, se dau mari cu asta şi faza cu tocurile e de'a dreptul penibilă. Eu personal, am început să mă obişnuiesc cu ideea că genul acesta de fete pot avea oricând pe cine vor. Dar gândeşte'te că tu eşti mai deşteaptă, eşti diferită şi perfectă exact aşa cum eşti. Uite, şi eu sunt o persoană mai timidă, şi gândeam exact ca tine. Dar mi-am dat seama după un timp că astfel de persoane nu merită atenţie şi nu mi-a mai păsat. Iată'mă acum, după ceva timp, aceeaşi eu, însă mult mai fericită şi cu tot ce mi-am dorit
Imi imaginez ce penibil arata tocurile inalte la fete de-a 5-a...
Pai incepe prin a te baga in seama cu baiatul care il placi.Esti tu cuminte dar daca vrei ceva trebuie totusi, cateodata, sa fii mai indrazneata.Dar nu de-o data.Incetu cu incetu.Intra in vorba cu el,vezi ce ii place, ce nu, etc, gasesti tu subiecte de vorba.Fa-ti activitati, sa nu te plictisesti.Citeste,fa sport, mergi la un film cu o prietena, fa plimbari, etc...Cat despre societate...ma rog, si asa o ia in jos.
Semeni foarte mult cu mine. Nu iti face griji ca sa porti tocuri sau sa ai un iubit nu te face sa fi speciala. Daca esti tu insati atunci esti intr-adevar deosebita, iar baiatul care te va iubi o va iubi pe adevarta ta persoana.Ca si concluzie fi tu insati nu fi cineva care nu esti de fapt, pentru ca esti minunata asa cum esti.
AndraWIne întreabă: