E ok cai gelos. Tu trebuie sa te intrebi daca il iubesti. Si daca il iubesti nu mai continua sa vb cu alti care se dau la tine. Eu stiu ce inseamna sa fiii inselat si crede-ma ca o sa iti para rau daca o sa faci asa ceva. Tu trebuie sai demonstrezi ca esti numai a lui si ca nu ai nevoie de nimeni altul. Dar daca vrei sa vb cu altii, inseamna ca trebuie sa te desparti.
Exista doua modalitati de gelozii. Una cand te superi si esti speriat. Si asta se vindeca pe masura ce vezi ca poti avea incredere deplina in partener si te simti iubit. Alta cand esti dominant si posesiv. Si asta nu se vindeca orice ai face. Poti sa ii demonstrezi tu ca il iubesti cat vrei, daca el vrea va gasi un motiv sa iti reproseze ceva. Si se va ajunge si la forme de violenta in timp.
Nu poti sa iti refuzi o viata sociala doar pentru ca prietenul tau e gelos. Poate el e un tampit si din baietii aia pe care acum ii vezi doar ca prieteni va aparea un viitor iubit. Asta nu inseamna decat ca prietenul tau actual nu era bun pentru tine, indiferent de existenta celui de al doilea. Si de ce sa nu cunosti oameni care pot insemna mult in viata ta pe viitor?
In masura in care duci o viata libertina si te simti bine cu mai multi parteneri in acelasi timp consider ca e mai bine sa spui asta celuilalt. Nu are rost sa incurci persoane care isi doresc altceva.
Altfel, iti duci viata asa cum doresti si socializezi cat de mult vrei si cu cine poftesti. Viata este despre relatiile umane pe care le legi cu ceilalti. Si care uneori sunt de sex opus. Un partener cu o viziune sanatoasa a unei relatii intelege asta.
Cred ca este prost rau. Gelozia excesiva este un sentiment nascut si pe prostie. Daca acum te controleaza cand vei fi sotia lui te va bate. Lasa-l!
Posibil ca tu esti mai frumoasa ca el si stie ca te poate pierde de asta e asa obsedat, deci parerea mea e timp pierdut cand stai cu cineva ai incredere asta nu-i relatie asta e ca daca ai tine un animal in cusca, e obsesie, nebunie etc inteleg te iubesc sunt gelos dar ai si tu spatiul el til invadeaza la greu, e un beta nu te-ai plictisit inca de el? poate e timpul sasi urmezi si inima cand spune sasi gasesti un barbat alfa
Cine te-a pus sa-ti iei un stapan, si chiar gelos, la varsta aceasta? Mare greseala faci ca-l accepti asa!
De ce e relevant ce credem noi? daca asta e tipul de relatie in care vrei sa fii in care esti controlata cu cine vorbesti si ce faci e alegerea ta si aprerea altora e irelevanta.
Il imparti? Normal ca e gelos. E si nervos pe tine pentru ca le acorzi atentie acelor baieti insistenti. Si pentru ca totusi se pare ca tine la tine transforma ''nervii'' in gelozie exagerata. Vezi sa nu treaca timpul si acea gelozie exagerata sa implice si urme fizice. Stay safe (y)!
Sigur ca e gelos, dar tu trebuie sa te gandesti daca il iubesti asa de mult... si daca il iubesti trebuie sa ei niste masuri nu te poate controla asa
Este,mult prea gelos. Dupa parerea mea, ar cam trebuii sa.i spui lucrul acesta si daca tot o tine pe a lui..cred ca cel mai bine ar fi sa va despartiti...o relatie normala se bazeaza pe respect si incredere si la el..nu e incredere