Depinde ce iti doresti mai mult, sau mai bine zis ce te doare mai mult.
Esti dispusa sa fii bataia da joc a tuturor cocalarilor de la petrecere toata noaptea doar de dragul de a fi la petrecere? Sau preferi sa stai acasa, cu familia. rontai ceva dulciuri, te uiti la filme, asculti muzica, si te simti totusi mai bine?
Daca vrei foarte tare sa mergi la petrecere, n-ai decat, dar nu cred ca te vei simtii bine.
A, apropo, fa-i vant la acea 'prietena' ca nu merita atentia ta.
M-ar durea la pateu.Revelionul e ca oricare alta zi,in afara ca sunt artificii si petarde . Eu o sa ma uit la Tv,si,cam atat,caci nu plec niciunde,nu ma simt deloc bine in spatiu strain si mai ales daca e petrecere cu multe persoane si mai ales daca e de prost gust,si mai ales daca sunt fete tinere si dragute(stim noi de ce) . Deci, e la latitudinea ta, dar eu nu as merge doar ca sa-si bata joc altii de mine, chiar daca supar pe nu stiu cine, iar motivul ar fi ca am primit niste invitati.
Parerea mea este ca mai bine faci revelionul cu familia decat cu niste prieteni falsi. De ce sa stai sa fi bataia lor de joc?
Eu nu as merge.Gandeste-te mai bine stai acasa, decat sa isi bata joc de tine s-au chiar ar putea sa nu te bage in seama deloc acolo.si te-ar lasa sa se tina baietii dupa tine... Daca sunt asa cum ai scris o sa vezi ca asa o sa fie. Daca esti sigura ca asa au spus despre tine te indepartezi usor de prietena ta si sigur.bafta sper sa faci alegerea corecta. funda?
Pai,daca ''prietena'' ta ar fi fost intr-adevar prietena nu ar fi comentat aspectul tau fizic; poate ca nici ea nu e perfecta...in plus, daca cineva si-ar fi batut joc de mine si sa faca ceva de genu le-as fi raspuns cu aceeasi moneda(acum tu nu trebuie sa ma iei intru totul in serios, pentru ca eu sunt putin mai tupeista). Sincer, sau cel putin asta e parerea mea, mai bine nu ai accepta.De ce sa te duci si sa nu te simti bine, cand poti sta acasa si sa faci orice vrei, nu trebuie neaparat sa dormi. Poti sa inviti pe cineva la tine sa stati impreuna.
Mai bine stai acasa decat sa-si bata joc de tine niste nerecunoscatori numiti "prieteni„.Ar trebui sa stai cu persoane care merita sa-ti fie prietene nu cu cei care te folosesc. Aspectul fizic nu conteaza daca esti o persona cu inima buna.Aceasta calitate este de mii de ori mai valoroasa decat aspectul fizic deoarece cu timpul se deterioreaza dar frumusetea interioara va ramane pentru totdeauna.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: