E si filmul meu preferat! Pai da poti sa le porti chiar daca nu ai probleme cu ochii dar nu stiu sigur cat de bine o sa vezi cu ele.Cu locul nu te pot ajuta nu am cautat niciodata dar poti incerca la un magazin de lentile sau la oftalmologie...
Please fara suparare dar ochi rosii nu au numai vampirii ci si scroafa (purcica) dupa ce se afla o perioada indelungata la o temperatura scazuta (la ger)
Sorry....nu te superi, ok?
Http://lentiledecontact.biz/
http://lentiledecontact.net/lentile-halloween
sper ca te-am ajutat :P:P:P
P.S. [lasati fata in pace are si ea un lucru care ii place si nu trebuie sa o suparam sau sa ne luam de ea daca ei ii place ceva mai diferit] :P:P:P:P
Pentru cei care au raspuns urat adica BlahBlahBlahe si Lucifer97 as avea sa spun ceva! Eu am adresat o intrebare cate se poate de normala.Nu este nimic ciudat cu lentilele rosi pentru ca daca nu era ceva normal nu se creau!(Asta pentru mintile voastre scurte). Chiar daca voi ma credeti o ciudata tin sa mentionez ca sunt premianta de cand m-am nascut pana acum si sunt clasa a VII-a.Eu(spre deosebire de voi)am o pasiune.Voi vad ca nu stiti sa intelegeti toti oameni pentru ca numai voi va simtiti perfecti! Lui BlahBlahBlahe vad ca ii plac temele si lui Lucifer97 ii plac la nebunie scroafele! Asa ca va rog frumos... pe acest site se raspunde la intrebari decat atunci cand poti ajuta o persoana nu cand vrei sa iti bati joc de ea! A DA am uitat ceva... si daca aveti vreo proble cu raspunsul pe care vi l-am adresat puteti sa faceti ce vreti dar eu am spus decat purul adevar si nu mi-am batutu joc de voi!