| Beibiii_4715 a întrebat:

am nevoie de voi urgent! va roj HELP ME!crying
prietenul mheu e ff gelos pentru ca toti baietii se dau la mneh! incerc sa ii explic ca nikiunul dintre baietii aia nu ma intereseazasad! el sa supy pe mine...crying(
vreau statusuri de tristete...despartire! si ma doare ff tare si nu ma pot opri din plans! va rog mult...status scrie se voi! as vrea sa ma impac cu elcrying
HELP ME ALL!
pls puppy dog eyes
crying

Răspuns Câştigător
| gill8513 a răspuns:

El trebuie sa fie multumit ca are o prietena care atrage multe priviri, dar tu trebuie sa ii si arati ca ai ochi doar pentru el, nu doar sa ii spui. Ceva esential, fii fara ''fite''.

3 răspunsuri:
| Lida a răspuns:

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU

| Lida a răspuns:

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU! "

»" In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea speranta… sg’ul meu motiv care m-a mai tine la suprafata… "

»" E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie… "

»" Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand! "

| madalyn_3112 a răspuns:

Hey beibiii...gill are dreptate dar sa incerci sa il atragi mai mult de tine ca sa va puteti impaca...happy